fbpx

Topličanka pokreće projekat 100% Ljubav

Фото: Pixabay.com

Dragi naši čitaoci i čitateljke, redakcija magazina Topličanka ima to zadovoljstvo da najavi svoj novi projekat „100% LjUBAV“.

Pošto je Topličanka izuzetna žena, ona koja piše i inspiriše i koja uvek glasa za ljubav, odlučili smo da otvorimo konkurs za najlepšu ljubavnu priču pod nazivom „100% LjUBAV“.

Konkurs je otvoren od danas 24. januara do subote 29. februara. Najzanimljivije, najlepše, najoriginalnije priče objavićemo na našem magazinu u martu mesecu. Najbolja tri rada izabraće žiri, te objaviti rezultate početkom aprila.

Pored knjiga za tri najbolje priče, najbolju priču nagradićemo i novčano – 5000 dinara.

Šta morate da znate o konkursu „100% LjUBAV“?
Tema je slobodna, jer je i ljubav slobodna, zar ne? Pošaljite nam svoju romantičnu priču ili šta je to za vas 100% ljubav. Dužina priče je važna, takođe. Pošaljite nam priču koja nije kraća od 500 reči, ali ni duža od 1200. Priča ne sme biti ranije objavljena.

Pošaljite nam svoju originalnu priču. Plagijat nije 100% ljubav!

Neka vaš tekst bude gramatički i pravopisno ispravan. Setite se, vi potpisujete tekst, ne želite da vaše ime stoji ispod „sumLjam“, „neznam“ i „Ne dostaješ mi“.

Pošaljite nam najmanje 3 fotografije po tekstu. Jednu ćemo iskoristiti kao naslovnu, a druge dve postaviti u samom tekstu. Fotografije moraju biti slobodne za komercijalnu upotrebu, dakle, one koje nisu zaštićene autorskim pravima, rezolucije veće od 900×600px. Vi birate hoćete li poslati svoje autorske fotografije ili ih preuzeti sa nekog od sajtova za besplatno preuzimanje fotografija. Topličanka preporučuje platformu Pixabay.com. Neka fotografije budu horizontalne, a izvor obavezno navedite! Pošaljite ih odvojeno od teksta. Dakle, u istom mejlu, ali posebno tekst, a posebno fotografije.

Jedan autor može poslati jednu priču. Ako ovog puta ne budete najbolji, možete pokušati ponovo na našem sledećem konkursu, koji ćemo raspisati krajem aprila.

Ukoliko pobedite na ovom konkursu, ne možete se više takmičiti u 2020. godini na konkursu „100% LjUBAV“.

Izvor: toplicanka.rs

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.