fbpx
spot_img

Sofija Juričan za 30 MINUTA – Kada nisi na TV-u kao da ne postojiš

NOVA emisija “30 MINUTA” 

Petak 31. januar u 20:30h

Gošća – Sofija Juričan

Edu TV – Obrazovna televizija

Gošća emisije 30 MINUTA ovog petka je glumica Sofija Juričan. Osim u matičnoj kući, Ateljeu 212, čiji je stalni član, Sofiju pamtimo po ulogama u TV mjuziklu „Podijum“, drami „Dobro poznata stvar„, filmovima „Smrtonosna motoristika„, „U ordinaciji„, kao i serijama „M(j)ešoviti brak“, „Peline đakonije „, „Zvezdara„, „Lud, zbunjen, normalan“ , a nedavno smo je gledali u hit serijiIstine i laži “.

Veoma volim pozorište. Zbog toga sam upisala Akademiju i to je moja najveća ljubav. Srećna sam da sam deo Ateljea 212, to je moja kuća i meni dobrih stvari ne manjka. Druga je stvar što je TV tako moćna stvar i kada nisi na njoj kao da ne postojiš, a ti u stvari radiš punom parom samo na nekom drugom mestu sklonjen od očiju javnosti. Možda to s vremena na vreme tako treba.

Za “30 MINUTA” iskreno govori o počecima, karijeri, pozorištu, o hit predstaviRežim ljubavi”…

 

Autor i voditelj Dejan Jelača

30 MINUTA sa Dejanom Jelačom
30 MINUTA sa Dejanom Jelačom
Emisija „30 MINUTA", autora i voditelja Dejana Jelače, punih deset godina je domaćin poznatim ličnostima iz sveta filma, umetnosti, politike. U formi razgovara gledaoci iz nedelje u nedelju upoznaju medijske zvezde sa one druge manje poznate strane. Iskrenost i jednostavnost tih razgovora iz godine u godinu dobija sve veći broj gledalaca. Dejan Jelača, glumac, daje poseban i prepoznatljiv pečat emisiji, svojim šarmom, elokventnošću, spontanošću. Mera i dobar ukus je nešto što emisiju „30 MINUTA" razlikuje od sličnih formi u drugim medijima.