fbpx
spot_img

Veliki NEDELJNI horoskop (od 15. do 22. jula 2019. godine)

Ovan

Imaćete u narednom periodu neke nesuglasice sa poslovnim saradnicima. Možete da očekujete da ćete u narednoj fazi biti pod stresom, što se odražava i na vaš emotivni život. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi sa nervima, povišenim pritiskom, glavoboljom. Potrebno je da nađete način da budete opušteniji.

Bik

Imaćete dosta poslovnih promena tokom ove nedelje. Moguće je da će vam određena dešavanja doći sasvim neočekivano. Na polju ljubavi vas sada ne očekuju važna dešavanja. Povremene trzavice sa partnerom. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem ćete biti skloni problemima vezanim za kičmu.

Blizanci

Pokretanje privatnog posla sada bi mogla da bude veoma dobra ideja za vas. Ljubavna situacija je pomalo promenljiva, ali do kraja ove faze ćete ipak shvatiti šta želite. Polje zdravlja može biti donekle ugroženo, odnosno stoje problemi vezani za stomak, digestivni trakt, probavu. Povedite računa o svojoj ishrani i nemojte da jedete namirnice nepoznatog porekla.

Foto: Maurits Verbiest – CC BY 2.0

Rak

Možete da se nadate fazi u kojoj nećete imati previše obaveza, većinu svog vremena posvećujete odmoru i uživanju. Kada je u pitanju ljubav, nove prilike dolaze u velikom broju, svaki dan nekog novog upoznate. Na polju zdravlja su mogući manji problemi vezani za kardiovaskularni sistem, pa o tome povedite računa, pogotovo ako ste već nekada na tom polju imali problem.

Lav

Poslovno partnerstvo koje sklopite tokom ove faze može da bude pozitivno za vas. Ljubavna situacija je jako dobra jer pored sebe imate osobu koju iskreno volite. Polje zdravlja je pozitivno postavljeno, pa nema većih smetnji, ali su mogući manji problemi vezani za alergije, pogotovo ako ste im i inače skloni. Za svaki slučaj budite na oprezu.

Devica

Dolazi vam manje poboljšanje finansija, neki priliv novca koji se vezuje za nasledstvo ili tuđ novac. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas prilika za tajnu vezu, ili vam se udvara neko zauzet. Na polju zdravlja ne bi trebalo da imate nove probleme. Moguće je da vas i dalje muče neke stare tegobe vezane za urogenitalni trakt, pa posetite lekara.

Vaga

Ako očekujete rešenje bilo kakvog sudskog ishoda, pred vama je veoma povoljan period. Na polju ljubavi vas očekuju zanimljiva dešavanja, avanture i jake strasti. Kada je u pitanju zdravlje, nema naglašenih tegoba i smetnji. Ovaj period je veoma povoljan za vas pa ne bi trebalo da imate bilo kakve ozbiljnije probleme na bilo kom životnom polju.

Škorpija

Dobićete priliku da poboljšate odnos sa svojim nadređenim i samim tim napraviti korak napred na polju posla. Ljubavna situacija je stabilna, imate partnera koji vas podržava u svemu. Polje zdravlja je naglašeno kroz generalno povoljne aspekte. Mogući su manji problemi vezani za ukočenost i kičmu, pa se savetuje da odete kod kiropraktičara, fizijatra ili nekog drugog.

Foto: ChristinaLomakina/pixabay.com

Strelac

Povoljan je period ako se bavite poslom koji se vezuje za neka socijalna pitanja. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas novo poznanstvo sa osobom koja dolazi preko kruga prijatelja. Na polju zdravlja ne bi trebalo da imate nikakve probleme. Imate jako puno pozitivne energije u sebi i osećate se dobro u svojoj koži. Ništa vas ne može poremetiti.

Jarac

U ovoj fazi nećete mnogo raditi, više ćete odmarati i uživati. Na polju ljubavi vas očekuju veoma zanimljiva dešavanja sa nekom osobom sa kojom nećete odmah imati javnu vezu. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su manji problemi vezani za cirkulaciju ali osim toga ne bi trebalo da imate bilo kakve veće tegobe. Generalno se osećate sasvim dobro.

Foto: Elias Levy – CC BY 2.0

Vodolija

Sreća vas prati kuda god da krenete, pa ostvarujete dobre rezultate iako se ne trudite mnogo. Ljubavna situacija će biti veoma interesantna jer vam dolaze dešavanja sa novom osobom. Zdravlje može biti pomalo ugroženo, odnosno stoje vam problemi koji se pre svega vezuju za predeo glave, očiju, kao i za nizak pritisak, pa povedite računa o tome.

Ribe

Tokom ove faze vi ćete imati više od jednog novčanog dobitka ili priliku za dodatni posao ili više njih. Kada je u pitanju ljubav, povoljan je period za ozbiljnu vezu, pored partnera se osećate sigurno. Na polju zdravlja je moguće poboljšanje vezano za neke hronične probleme koji su vas mučili. Povedite računa o vratnom predelu, koji vam je inače osetljiv.

Izvor: krstarica.com

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.