fbpx
spot_img

VIKEND HOROSKOP: Jedan znak krije osećanja i smisao pronalazi u TAJNOJ VEZI!

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za vikend pred nama.

OVAN

Ako je vaš posao vezan za inostranstvo na bilo koji način, ovog vikenda ćete sklopiti dobar posao i ostvariti svoje planove. Krijete svoja osećanja i pronalazite smisao u tajnoj vezi. Konačno ćete imati priliku da se predstavite u pravom svetlu.

 

BIK

Imaćete koristi na poslu od tuđih ulaganja, a ne od novca koji vi ulažete u posao. Važno je da budete u kontaktu sa osobama od poverenja. Za vikend se lako možete upustiti u avanturu sa osobom sa kojom ste poslovno vezani. Konačno ćete prepoznati šta vam treba.

 

BLIZANCI

Sve poslove obavljate sa neverovatnom lakoćom. Saradnici se oslanjaju na vas i ukazuju vam veliko poverenje. Mešate ljubav i prijateljstvo i ne možete sasvim da razgraničite te dve stvari. Potrudite se da ne manipulišete tuđim osećanjima.

 

RAK

Dugo čekate na neku informaciju i veoma ste uznemireni zbog neizvesnosti. Ovog vikenda će vam se može posrećiti. Ono što trenutno tražite je sloboda, a ne da vam partner nameće svoju volju. Potrebno je da razmislite da li želite da ostanete u vezi.

 

LAV

Situacija na poslu nije najbolja, ali bez obzira na to, potrudite se da budite uporni i istrajni u svom radu. Za vikend vas očekuje susret koji će na vas ostaviti snažan utisak. Vaša očekivanja se ostvaruju.

 

DEVICA

Očekuje vas pomoć starije i uticajne osobe. Uspešan vikend za one koji se bave javnim zanimanjem. Ne razmišljajte o prošlosti, jer to za vas nije dobro. Okrenite se nekome ko bi mogao da ostvari vaša očekivanja.

 

VAGA

Bitno da imate dobru taktiku jer samo na taj način možete da dođete do pravog rešenja. Zaljubljeni ste i delujete srećno zbog toga, mada ipak malo više udovoljavate sebi. Provedite vikend sa prijateljima i porodicom, to je ono što vas najviše ispunjava.

 

ŠKORPIJA

Pokušajte da svoje nezadovoljstvo ne pokazujete pred saradnicima, jer bi mogli da iskoriste trenutak i otežaju vam situaciju. Potrudite se da više vremena posvetite voljenoj osobi. Vaša veza bi mogla da zapadne u krizu.

 

STRELAC

Izuzetno ste opterećeni promenama koje su se desile. Za vikend možete biti prijatno iznenađeni obrtom situacije. Pokušejte da definišete svoje želje i očekivanja. Tako ćete partnera usmeriti kako da se ponaša.

 

JARAC

Dobićete ponudu za još jedan honorarni posao. Prihvatite je, jer možete ostvariti značajne kontakte upravo na taj način. Skloni ste melanholiji i povlačenju u sebe. Situacija na emotivnom planu je monotona, ali dobrim delom ste sami krivi za to.

 

VODOLIJA

Imate mogućnost da prvi put ostvarite važne kontakte sa moćnim ljudima i sebi obezbedite bolji položaj. Veoma emotivno reagujete na partnerove reči i imate utisak da je voljena osoba mnogo dominantnija od vas.

 

RIBE

Situacija na radnom mestu se menja na bolje. Osetićete veliku podršku saradnika, ali i nadređenih. Skloni ste preteranoj kritici i kao da tražite razlog da ostanete sami. Pokušajte da se preispitate i saznate gde je problem.

Izvor: dnevno.rs

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.