fbpx
spot_img

Zdravlje i lepota: Želite da imate lepšu kosu?

Kosa traži mnogo vremena i ulaganja. Da bi imali bolju i kvalitetniju kosu, trebate obratiti pažnju na svoju ishranu i preparate koje koristite. 

Namernice koje treba da koristite u svojoj ishrani su pasulj, susam, sočivo, spanać, jer su bogati gvožđem. Ako nemate dovoljno gvožđa u organizmu, kosa može dosta da opada i da postane lomljiva. Jer, nedostatak gvožđa ne dozvoljava adekvatnu isporuku kiseonika u kožu glave i folikulu dlake. 

Oni koji vole prirodna sredstva za kosu, treba da koriste kozmetiku koja u sebi sadrži biljke, biljne derivate i biljna ulja, koja su više nego dovoljna da budu negujući faktor kose i kože.

Kosa je važan segment svačijeg izgleda i da bismo je na pravi način negovali, moramo obratiti pažnju na nju i okrenuti se prirodi i zdravoj ishrani. 

Prijatelji portala Pokazivač:

Šampon za obnavljanje kose

# 410276     250 ml    

Šampon s prirodnim ekstraktima nežno čisti i obnavlja suvu i farbanu kosu.

Ponovo vraća u život ispucale krajeve. Polisaharidi ariša i pantenol obnavljaju koren kose, čuvaju boju i ne dozvoljavaju lomljenje i isušivanje vrhova. Ekstrakt aloje i kompleks ENDEMIX™ hidriraju i vraćaju kosi prirodni sjaj i lepotu.

Primena

Naneti na vlažnu kosu, izmasirati, dobro isprati vodom. Kako bi se postigao najbolji efekat preporučuje se korišćenje zajedno s balzamom. Cena: 1020 din. Naše malo vredi mnogo. #EmaSibirskozdravlje www.facebook.com/emasibirskozdravlje Telefon:0641291334 

Ema Vitković
Ema Vitkovićhttp://www.facebook.com/usporavanje
Rođena u Nišu 1978. godine. Scenski masker, frizer, pedijatar i vaspitač. Imala emisiju "Iz mog ćoška" na Aleksinačkom radiju. Učestvovala na dva Fashion Week-a u Nišu kao šminker. U Nišu je vlasnik Pivnice "Usporavanje" . Voli da piše, da se druži i pomaže ljudima. Humanost i zdravlje su joj na prvom mestu. Udata je i majka dvoje dece, Sare i Stefana.