fbpx
spot_img

Život joj je priređivao mnoga neprijatna iznenađenja, ali muzika i publika su oduvek bile lek!

Nemoguće je tako dugo, kvalitetnu karijeru kakvu ima Izvorinka Milosević obuhvatiti samo jednom pričom. Ali ono sto je sigurno da ćete se u priči koja je pred vama vratiti u neke sretne dane i obilaskom najvažnijih adresa njene mladosti, života i srca nju potpuno upoznati.

 Izvorinka retko priča o svom životu, ali kada oslobodi svoja sećanja, otvara se riznica sjajnih pesama, dubokih emocija i jedna životna priča koju vredi čuti, priča o sreći, uspehu i ostvarenim snovima, o nekim tugama, prolaznosti, o velikoj ljubavi i pesmama za sva vremena. O nekim tajnama, o osmehu i veri u dobro. O svemu onome što se može osetiti u njenom glasu kad peva. A zna se kako peva Izvorinka svih ovih godina, ali nikad nije izgubila sebe, svoj izraz i specifičnu boju svoje karijere, glasa i života.
Zato postoji samo jedan način na koji se saznaje sve o Izvorinki, na koji se ona voli i na koji ona traje. Taj način i adrese koje čine njenu srecu otkrivam Vam u ovoj priči.
Sretni dani otkrivaju mnogo o Izvorinki Milošević, pre svega neke od osnovnih boja njenog senzibiliteta, njen način razmišljanja, osećanja i motive, pogled na svet, na život i stvarrnost. Osvrt na neka lepa sećanja i njen način da uprkos lošim iskustvima, tugama i neuspesima koje svi imamo, ipak pamti samo sretne dane.
Život joj je priređivao mnoga neprijatna iznenađenja, ali muzika i publika su oduvek bile lek. Vetar u jedrima, kako voli da kaže, zato je zadržala pozitivnu energiju, optimizam, vedrinu i veru u dobro, i pre svega emociju i koja posle toliko godijna na sceni, vodi napred na samom početku. Iz tog razloga uvek bira sretne dane, sretne trenutke, jer oni jesu put ka sreći, osmehu i zadovoljstvu.
Bez obzira što je u muzici ostavila jedinstven trag koji ne bledi vec decenijama, ona je dobar deo sebe pronašla u drugim umetničkim sferama, koje su postale sastavni deo njenog bića još od najranijeg detinjstva. I veoma važna adresa među kojima se muzika izdvojila kao najlepša, koju su druge nadogradile i tako dale upečatljivost njenom izrazu u svakom smislu.
Danas je Izvorinka Milošević jedna od najpriznatijih pevačica na ovim prostorima, čija karijera nenametljivo i nepretenciozno, ali jedinstveno traje.
Nikada nije otišla od sebe, pravila kompromise, eksperimentisala, padala pod uticaj i trendove, zahteve estrade, medija i tuđih ukusa, i nije preko noći postala to što jeste.
Išla je svojim putem, zato i njene pesme traju, a neke od njih i jesu pesme za sva vremena. Njeno iskustvo je veliko, uspesi značajni, porazi potrebni i to je sasvim normalno.
Zato ona srećom opisuje sve, bilo bi nezahvalno da traži nešto više. I sami možete zaključiti da je jednostavna i realna žena koja nema san zvezde, ali ima tu harizmu koju prirodno nosi, isto kao glas i emociju. Zato je na svom putu i pronašla sreću.
Odmerenost i suptilna vrsta popularnosti je oduvek pratila Izvorinku Milošević, sopstveni stil, gotovo od početka krase njenu karijeru, izgradila je ime, stekla kredibilitet i stvorila svoj muzicki opus koji čuli ste i danas nadograđuje istražujući neke nove sfere u svom poslu. Zna se šta znači kada se ona pojavi na sceni i da publika pre svega može da očekuje kvalitet. Imala je neuspeha, pogresnih koraka i pesama koje nisu dobro prošle, ali to nije uticalo na njeno trajanje ,jer nije dozvolila drastične padove i promene. Nije kupovala slavu i sticala na pogrešan način. U tome je njena tajna. Privatni i profesionalni život je vodila na pravi način, ne stavljajući nikada karijeru ispred porodice.
Pronašla je ravnotežu i nije dozvolila da je uspeh izdeformiše i uništi najbitnije vrednosti u njenom životu. Tajne postoje, ali mnogo realnije nazvati ih nekim ličnim njenim vrednostima koje je uspela da sačuva, koje donekle jesu baza kojom je uspela da održi normalan život i karijeru.
Nikada svoju privatnost nije delila sa medijima i nije htela da živi pred očima javnosti, s druge strane nije pravila nikakvu mistifikaciju i publika i mediji to poštuju od samog početka njene karijere. Postavila je granice, ali to nisu bile barikade, zato se o Izvorinki zna dovoljno, pre svega ono što nosi u sebi, i što je najvaznije, u životnim i profesionalnim sferama u potpunosti određuje. 
Sreća nije ostala samo u sretnim danima, ima je još i biće je ubuduće, a to je najvažanije. Izvorinka Milošević zna šta je odredilo njen život od samog početka i svesna je da će je to pratiti do kraja. Sretni dani, sve što se zna i ne zna o njoj, neprolazne pesme, adrese mladosti, uspomene ,suprug i sin David, pobede i posrtanja, male radosti i veliki uspesi.
Dva paralelna koloseka života i karijere koje je uspešno povezala, ponos i sve što je ostvarila i  sve što jeste. To što čini sreću, ne samo jednog dana, već čitavog života.
Novinar Marko Spirić
SPONZORI PORTALA :

Sinonim za udobnost naših korisnika! 
24 sata Vama na raspolaganju! 
Proverite zašto smo najbolji “HALO TAXI” – VRANJE 
Kontakt:  017-400-400 i 063-7-400-400   
Mi vozimo naš grad “HALO TAXI” – Udoban, bezbedan i stize uvek na vreme! 

 

Posetite najbolji kozmetički salon SILUETTE 
ul. Lenjinova 19 – Vranje 
telefon: 069/12-47-958 💖 💝 💕 💓 
Vaš partner na putu do lepote !

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.