fbpx
spot_img

Muzička čarolija u Beogradu: Goca Stojicević i Izvorinka Milošević ujedinjuju srca u restoranu LM

Svaki petak i subotu uveče, restoran LM postaje epicentar boemskog duha Beograda zahvaljujući nastupima dve legendarne pevačice – Goce Stojicevic i Izvorinke Milošević. Ove večeri su više od koncerta; one su putovanje kroz vreme uz nezaboravne hitove poput Gocinog „Pusti me da nadjem srcu lek“, “ Ja ne mogu majko bez njega“,“Zagrli me ti i oprosti mi“ i Izvorinkinog „Stara Vlajna“. „Magija sa Djerdapa“, „Dorulje“ itd.

Goca, sa svojim moćnim glasom i neodoljivim šarmom, dok Izvorinka svojim dubokim emocijama dira srca prisutnih. Njihovi nastupi su emotivno putovanje koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Publika, odanost njihovim umetničkim dostignućima, oseća se uključenom i inspirisana.

Restoran LM pruža idealnu kulisu za ovakav doživljaj. Sa svojim elegantnim ambijentom i izvrsnom ponudom jela i pića, posetioci mogu da uživaju u muzici i gastronomskim zadovoljstvima istovremeno.

Atmosfera je neposredna i prijateljska, stvarajući savršeno okruženje za opuštanje i uživanje.

Nema ničeg sličnog iskustvu doživeti Gocu Stojicevic i Izvorinku Milošević uživo.

Njihov zajednički nastup donosi magiju koja traje i nakon što se zvuci utišaju. Za sve one koji traže istinski duh Beograda i žele da se povežu sa tradicijom narodne muzike na najintimnijem nivou, ove večeri su nezaobilazne.

Zato, pozivamo sve ljubitelje prave muzičke umetnosti da posete restoran LM i dožive nezaboravnu večer uz Gocu Stojicevic i Izvorinku Milošević. Neka njihova pesma otkrije emocije koje reči ne mogu izraziti, a atmosfera neka ostavi trag koji će se dugo pamtiti.

Marko Spirić

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.