fbpx
spot_img

Album prvenac Sandre Čaprić – Spavaš li mirno ljubavi

Popularna pevačica Sandra Čaprić na svom kanalu objavila dugo najavljivane dve pesme Avantura i Spavaš li mirno ljubavi, kako se zove i njen album prvenac.

Preuzeto sa Facebooka profila Sandre Čaprić
Preuzeto sa Facebooka profila Sandre Čaprić

Posle hitova „Falsifikat“, ‘Kosa njena“,„Haos odmah“, „Zamalo“, Sandra je premijerno predstavila nove pesme za koje je snimila zanimljive spotove, a na YouTube je uspela da zabeleži više hiljada pregleda, a ako je sudeći po komentarima, biće ovo veliki hit!

Sandra Čaprić nas je vratila u letnje raspoloženje, a ono što je dodatno privuklo pažnju je njen atraktivan i neodoljiv izgled. Muziku, tekst i aranžman komponovao je Saša Milošević Mare, dok su na projektu radili i sledeći saradnici:

Buzuki: Petar Trumbetaš Gitare: Saša Milošević Mare i Petar Trumbetaš Bas gitara: Dragan Trnavac Bubnjevi: Petar Bogosavljević Klavijature: Saša Milošević Mare Prateći vokali: Ksenija Milošević Mix i mastering: Lazar Milić Snimano i miksano u Highland studiju, Beograd

Direktor fotografije: Branislav Pećaranin Bandži Spot radio: Rebiman Glavni odgovorni urednik: Andriano Ajzi Frizer i sminker (umetnik): Aleksandar Aca Dramićanin Pomoćnik: Uki Stilista: Marina Ignjatović (Ceger)

Sudeći prema prvim komentarima ekipa koja je radila na ovom muzičkom projektu dobila je sve pohvale, a Sandra je ponovo pokazala da je jedna od najboljih pevačica mlađe generacije.

Marko Spirić

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.