fbpx
spot_img

Anđela Radulj brani boje Srbije! MISS SUPERSTAR WORLD 2021.

U organizaciji Superstar Model Agency Management agencija iz Crne Gore, takmičenje lepote pod nazivom „MISS SUPERSTAR WORLD 2021“ odrzaće se u hotelu Azka od 24. maja do 2. juna 2021godine u Bodrumu u Turskoj.

Događaj podržava opština Bodrum koja će devojke i upoznati sa njegovom lepotom i znamenitostima. Za krunu misice se takmiče 40 zemalja iz celog sveta.

Moto takmičenja je da lepota dolazi iznutra, a fokusira se gracioznost, inteligencija i prirodna lepota. Pravila takmičenja je dobila svaka takmičarka, između ostalog predstaviće narodnu nošnju Srbije.

Podržimo našu Anđelu Radulj i poželimo joj sreću.

Marko Spirić 

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.