fbpx
spot_img

Zvezde koje su istrčale najmanje jedan maraton – od Eštona Kučera do Pamele Anderson

Strast za trčanjem postoji i kod poznatih ličnosti. Neki od njih, istrčali su bar jedan maraton – za sada.

Ališa Kiz učestvovala je Njujorškom maratonu 2015. godine. Vreme koje joj je bilo potrebno za poduhvat je pet sati i 50 minuta. Američka kantautorka nedavno je proslavila 43. rođendan, a njen izgled nam govori da ova majka dvoje dece, uz „dobru genetičku osnovu“, dosta radi na svom zdravlju, formi i negovanju lica i tela.

Алиша Киз
Ališa Kiz

Đani Morandi je jedan od najpoznatijih italijanskih VIP trkača. U sjajnoj formi sa 80 godina, učestvovao je na 13 maratona tokom svog života, uključujući četiri u Njujorku sa vremenom od 5 sati i 47 minuta. Danas više ne ide na maratone, već svake nedelje trči najmanje 25 do 30 kilometara.

Kejti Holms je istrčala Njujorški maraton 2007. godine. Razdaljinu od 42 kilometra, prešla je za pet sati i 29 minuta, a njen tadašnji muž Tom Kruz i ćerka – čekali su je na cilju.

Кејти Холмс
Kejti Holms

Rekla je da je za pripremu slušala savete svog brata koji trči maratone i da je za nju pripremio plejlistu sa pesmama za slušanje tokom vežbanja.

Ešton Kučer, zvezda romantičnih komedija i bivši suprug Demi Mur, istrčao je Njujorški maraton 2002. godine, završivši rutu za tri sata i 54 minuta.

Ештон Кучер
Ešton Kučer

Pamela Anderson je trčala Njujorški maraton 2013. postigavši vreme od pet sati i 41 minut i na taj način prikupila više od 288.000 dolara za dobrotvorne svrhe.

Памела Андерсон
Pamela Anderson

Rekla je da nije mnogo trenirala za razliku od drugih poznatih ličnosti koje učestvuju u maratonima, ali je bila zadovoljna vremenom koje je postigla. Ubrzo je objavila fotografiju na kojoj se vidi da ima kese leda po celom telu.

Гордон Ремзи на Великој награди Лас Вегаса у Формули 1
Gordon Remzi na Velikoj nagradi Las Vegasa u Formuli 1

Gordon Remzi nije profesionalac samo u kuhinji, već i na asfaltu. U stvari, kuvar je maratonac godinama. Takmičio se i u atletici i takmičenjima u izdržljivosti.

Godine 2004. istrčao je Londonski maraton za tri sata i 30 minuta . Remzi je takođe triatlonac i trenira kad god mu se ukaže prilika.

Izvor: rts.rs

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.