fbpx
spot_img

Ankica Utornik Orčić dobitnica nagrade Beogradski pobednik 2020.

Davno su je proglasili ženom sa stotinu lica i ima u tome velike istine naspram koje stoji ona još važnija da nijedno od tih lica koje tako uspešno stavljala na svoje nije sakrilo ni potamnelo njeno pravo lice. Nikad nije dozvolila da izgubi sebe i imitira život, ma koliko je to u određenim momentima skupo koštalo. Nije dozvolila da izgubi sjaj u očima, ni prepoznatljv širok osmeh, energiju i talenat. Ostala je Ankica Utornik Orčić koju svi znamo po širokom osmehu, harizmatičnosti, pozitivnoj energiji i humanom duhu.

To je ona nasmejana i vedra, tužna i ranjiva uz mnogo pobeda i poraza, uz život od suze i smeha, uvek sa merom i blagonaklono, unoseći tako u domove, dvorane i okuženje iskru pozitivne energije, osmeha i te prepoznatljive emocije koje njeno ime i danas izaziva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Put koji joj je život odabrao bio je scenario za film, dramatičan, uzbudljiv, romantičan i tužan u isto vreme, ali nije gubila veru uz čiju je pomoć uvek išla napred. Danas je srećna i zadovoljna žena, realna i nasmejana i dalje samo sa onom njoj svojstvenom harizmom koja bez obzira da li je volite ili ne, jeste njen lični pečat koji je njen trag učinio autentičnim. Njen život pun muka i boli je naučio da hoda sama i ona uspeva shvatiti srž nazovi ljubavi. Voli jedino svoju ćerku, unuke, praunuke, sve ostalo kod nje izaziva naviku.

Uskoro objavljuje knjigu „ZOVI ME HRABRA“ autobiografija jedne Ane, željne ljubavi, koju život uči da ljubav je fraza koju treba razumeti. Uspeva sve u životu, čak jako mnogo ali ljubav nije uspela pronaci.

Ankica Utornik Orčić je dobitnica mnogobrojnih nagrada i priznanja kako za humanitarni rad, tako i za životno delo od kojih se ističu „Dama regiona za 2018“, „Jaka zena“,“Golub mira“, „Balkan awards 2019“, „Samit uspešnih 2020“, „Business woman awards 2020“ i „Beogradski pobednik 2020“.

Organizovala je u februaru ove godine izbor Dive Turizma u Hotelu Patrija gde je i kao direktor svog projekta „IZBOR VILE VINA I MALOG VILENJAKA“ na Majkinom salašu na Paliću krajem septembra priredila nesvakidašnju i spektakularnu manifestaciju o kojoj se i dalje priča.

Dok se lagano priprema na sledeći korak i uspešnu misiju, Ankica Utornik Orčić se na svom Facebook profilu zahvalila organizatoru Dejanu Jovanoviću na svečanoj sedamnaestoj ceremoniji dodele nagrada „Beogradski pobednik 2020“ održanom u Hotelu Radisson Collection u Beogradu.
Ankica poručuje da će sve loše proći i da vredi biti militantni optimista. Da je važno živeti, voleti i verovati i naravno smejati se. Onda su zvezde blizu, bore su legije časti i ništa nije slikanje na ledu, a što se velikih humanitarnih dela tiče, njih prepustite najboljima.
Marko Spirić
Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.