fbpx
spot_img

Boemski pank bend Jorgovani večeras u SubBeernom centru

Da je punk boemska stvar već godinama unazad dokazuje grupa Jorgovani, ćićevačko-beogradski bend, koji će u petak, 14. decembra, ,,napasti“ SubBeerni centar, čija se vrata otvaraju u 19:30.

Pred osvajanje za njih novog prostora u podzemlju Cetinjske ulice u Beogradu, Jorgovani su izbacili novi singl – videospot za pesmu ,,Genetika“.

,,Ovo je treći singl sa albuma koji je u pripremi. Spot smo, kao i svaki prethodni put, radili sami, a koštao nas je oko 10 hiljada dinara (toliki je bio ceh u kafani). Ovo je jedna potpuno autobiografska priča i likovi u spotu nisu izmišljeni“, objašnjavaju Jorgovani svoje produkcijske poduhvate i dodaju:

,,Što se koncerta tiče, već je poznato da u Beogradu pravimo jedan nastup godišnje i da ne želimo da budemo od onih bendova koji su dosadili i bogu i narodu… Ovaj koncert, kako stvari stoje, biće naš najveći i najznačajniji do sada!“

Specijalni gosti na velikom beogradskom koncertu u SubBeernom Centru, biće Goatmare & The HellSpades i Cepeni Ćunci, ne bi li fešta bila što luđa. A satnica je sledeća:
19:30 Otvara se klub
20:00 Goatmare & The HellSpades
21:00 Cepeni Ćunci
22:00 JorgovaniUlaznice za koncert Jorgovana dostupne su u kafeu Šikarica (Skadarska 22), čije je radno vreme od 16.30 do 00.00, Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) i u Žila Shop-u (Čumićevo sokače, Belgrade Design District), po ceni od 500 dinara, a na ulazu u SubBeerni centar koštaće 700 dinara.

U narednom periodu u SubBeernom centru možemo da očekujemo i sledeće koncerte:

  • 21/12 Belgrade Metal United Vol.3
  • 22/12 New York Ska – Jazz Ensemble
  • 28/12 Let 3
  • 29/12 Bjesovi
  • 01/01 Kanda Kodža i Nebojša
Julijana Vincan
Julijana Vincan
Banaćanka, tako reći, ima tri zanimanja - novinarstvo, pevanje i PR. Sve tri aktivnosti doživljava i kao hobije, jer neizmerno voli sve čime se bavi. Svakim svojim postupkom gleda da promoviše lepe, inspirišuće priče i stvari. Diplomirala novinarstvo i komunikologiju na Fakultetu političkih nauka i masterirala Kreativnu filmsku i televizijsku produkciju na Fakultetu dramskih umetnosti.