fbpx
spot_img

COMING vas vodi na VMworld 2018 Barcelona

Kompanija COMING – Computer Engineering u tekućoj godini nudi niz zanimljivih aktivnosti kako za poslovne korisnike, tako i za sve koji prate nova tehnološka i biznis rešenja na globalnom nivou. Jedna od njih je i mogućnost odlaska na VMworld Barcelona konferenciju po specijalnim cenama za kotizaciju, sa popustom od 50%. Konferencija će se održati u periodu od 5.11. do 8.11.2018. godine, u Barseloni i prema očekivanjima organizatora okupiće veliki broj eminentnih IT stručnjaka iz celog sveta.

I ove godine vrhunski stručnjaci iz IT oblasti na VMworld konferenciji predstaviće nova tehnološka dostignuća i načine kako je moguće ostvariti digitalnu transformaciju poslovanja. Konferencija će posetiocima pružiti priliku da upoznaju vodeće IT eksperte koji učestvuju u kreiranju tehnologija budućnosti, kao i da saznaju u kojim tehnološkim pravcima je potrebno ići kako bi okruženja u kojima rade imala konkretne benefite i ostvarila željene dobiti.

Svako ko želi sa kompanijom COMING – Computer Engineering da poseti VMworld konferenciju upit može da pošalje na mail [email protected]

Više o VMworld konferenciji možete saznati na ovom link-u.

Više o kompaniji COMING – Computer Engineering možete saznati na ovom link-u.

Julijana Vincan
Julijana Vincan
Banaćanka, tako reći, ima tri zanimanja - novinarstvo, pevanje i PR. Sve tri aktivnosti doživljava i kao hobije, jer neizmerno voli sve čime se bavi. Svakim svojim postupkom gleda da promoviše lepe, inspirišuće priče i stvari. Diplomirala novinarstvo i komunikologiju na Fakultetu političkih nauka i masterirala Kreativnu filmsku i televizijsku produkciju na Fakultetu dramskih umetnosti.