fbpx
spot_img

Donacija vrednosti od oko 100 000 evra dvema bolnicama u Beogradu

Beograd, 7. avgusta 2019. – NJ.KV Princeza Katarina danas je zvanično uručila 15 električnih kreveta Striker – donaciju humanitarne organizacije Project C.U.R.E iz Denvera, u državi Kolorado – Klinici za opekotine, plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju u Beogradu. Ukupna vrednost donacije je 41.250 evra.

„Zadovoljstvo mi je dostaviti ovu dragocenu opremu ovoj renomiranoj bolnici koja vrši toliko mnogo medicinskih procedura koje spasavaju ljudske živote. Nadam se da će to olakšati rad uvaženih lekara i medicinskog osoblja i rehabilitaciju vaših pacijenata “- rekla je princeza Katarina u svom govoru.

Nakon te isporuke, NJ.KV Princeza Katarina posetila je Kliniku za cerebrovaskularne bolesti Sveti Sava i isporučila 20 električnih kreveta Stiker za jedinicu intenzivne nege ukupne vrednosti 55.000 evra.

„Čast mi je što mogu da pomognem ovoj izvanrednoj ustanovi, referentnoj bolnici u Srbiji za lečenje cerebrovaskularnih bolesti.“ – rekla je NJ.KV Princeza Katarina u svom govoru.

Profesor Jovanović, direktor Klinike za opekotine, plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju i dr Milan Savić, direktor bolnice Sveti Sava, i njihove kolege, srdačno su se zahvalili NJ.K.V. Princezi Katarini na pomoći i podršci.

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.