fbpx
spot_img

Dragi lik mog detinjstva

Foto: sumadijapress.co.rs
Foto: sumadijapress.co.rs

Svakog dana upoznajem i srećem različite ljude iz mog okruženja. Svi se oni po nečemu razliku. Pre godinu dana sam počela da treniram plivanje i upoznala sam mnoštvo divnih osoba. Osoba koju mnogo volim i mnogo mi znači je moj trener Ivica.

On ima krupne plave oči, kosu kestenjaste boje, srednjeg je rasta i elegantno je popunjen. Ima smisla za humor, ali se ponekad našali na tuđ račun. Voli da vidi da se trudimo i da uvek poslušamo njegove savete. Odlično obavlja svoj posao. Uvek nađe način da me uteši šta god da me snađe. On je temperamentan, istrajan, pametan za pevanje, odlično pliva, radan je…Svoje slobodno vreme provodi sa svojim ćerkama Nađom i Lolom. Dok govori, plaši se da ne kaže nešto pogrešno. Nekada je detinjast i neozbiljan. Mislim da je to njegova jedina mana, ali to mojim vršnjacima iz kluba i meni ne smeta. Nama to uvek donese osmeh na lice. Voli decu i u školi u kojoj predaje fizičko. Odlično obavlja svoj posao. Ume da povisi ton, ali to nije često. Trudi se da nađe vremena za ženu i ćerke.

Biti različit nije mana. To nam samo kazuje da je ta osoba jedinstvena i da se izdaja po svojim osobinama. Na nama je da te osobe prihvatimo sa svojim vrlinama i manama. Ovaj sastav sam posvetila i napisala za mog trenera, zato što je on jedna od osoba koje su pozitivno uticale na moje odrastanje i kojih ću se uvek rado sećati i koje će mi uvek biti u mislima i u srcu.

Autor: Martina Lukić
odeljenje: IV2
Osnovna škola „Radoje Domanović“ Kragujevac
Učiteljica: Zorica Paunović

 

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.