fbpx
spot_img

Dvije nastavnice i dvije učenice iz OŠ „Jugoslavija“ Bar nagrađene iz Fonda za talente

Komisija za izradu konkursa i vrednovanje ponuda za dodjelu sredstava iz Fonda za kvalitet i talente objavila je spisak dobitnika koji je urađen na osnovu Pravilnika o kriterijumima, načinu i postupku raspodjele sredstava raspodjeli sredstava za unapređenje kvaliteta nastave i talente (“Službeni list Crne Gore”, br. 012/18 od 23.02.2018). Ovo vrijedne novčane  nagardiće dobiće ukupno 543 učenika i nastavnika − 204 učenika, 263 nastavnika, kao i 77 učenika koji su osvojili jedno od prva tri mjesta na državnom i međunarodnim takmičenjima.

Komisija je donijela Odluku da se nagrade i sljedeći učenici i nastavnici Osnovne škole „Jugoslavija“ Bar: 


1. Miljana Vlahović IX – 4, u kategoriji „Nagrada učeniku – osnovna škola“
2. Divna Ratković IX – 1, u kategoriji „Nagrada učeniku – osnovna škola“


3. Mirjana Vučinić, nastavnica biologije, u kategoriji „Nagrada nastavniku – nastavnici osnovne škole“
4. Marina Andrijević – Petrović, nastavnica fizike, u kategoriji „Nagrada nastavniku – nastavnici osnovne škole“


Zahvaljujemo se Ministarstvu prosvjete i Komisiji za vrednovanje na podršci koju je pružila onima koji to zaslužuju i promociju istinskih vrijednosti u obrazovanju, valorizovanu od strane najkompetentnijih lica.

 

Marina Andrijević Petrović
Marina Andrijević Petrovićhttp://marinaandrijevic87.wixsite.com/biografija
Profesorica fizike i matematike iz Podgorice. U slobodno vrijeme piše poeziju i stručne radove koji su objavljeni u više stručnih časopisa i knjiga u zemlji i inostranstvu. Autor je više sajtova u oblasti fizike, internet tehnologija u nastavi, prevenciji narkomanije, zaštite životne sredine i nasilja u školi. Dobitnica je više nagrada za kreativnu nastavu i preduzetništvo u nastavi , kao i za svoju poeziju. Učesnica je mnogih konferencija za ekologiju i obnovljivu energiju, a njeni učenici su dobitnici mnogobrojnih nagrada iz ekologije, fizike,metrologije, fotografije ... Glavni je urednik časopisa "Veseli fizičar" (časopis članova sekcije "Mladi fizičari") kojeg objavljuje Osnovna škola "Jugoslavija" u Baru.
WordPress PopUp Plugin