fbpx
spot_img

Februar Rege mesec – Mellow Mood u Beogradu

Vlada Jamajke je zvanično proglasila februar za Reggae mesec kada se širom sveta održava bezbroj događaja u čast dvojice najvećih ikona ovog žanra, Bob Marley-ja i Dennis Brown-a. 

Srbija je oduvek negovala ovu tradiciju ali ovog puta očekuje nas fenomenalan koncert svetske Reggae senzacije i veoma popularnog italijanskog benda Mellow Mood koji će u sklopu svoje “Manana” turneje posetiti i Beograd. Pored njih kao lokalna podrška nastupiće nezamenljivi Hornsman Coyote i Jahmessenjah Soundsytem.

Ukratko, veoma posebno Reggae veče koje se nikako ne propušta !!! 

Prvi kontigent ulaznica možete kupiti isključivo u Zappa Baru ali će uskoro biti omogućena i online prodaja o čemu ćete biti blagovremeno obavešteni.

Ovaj koncert je ujedno i velika šansa za sve posetioce da učestvuju u tomboli i osvoje 2 kompletne festivalske ulaznice (sa uključenim kampovanjem) za popularni reggae festival u Tolminu (Slovenija) pod nazivom OverJam.

Ekipa Overjam festivala sa ponosom podržava reggae scenu u Srbiji i raduje se što će sa svim ljubiteljima reggae muzike koji žive u Srbiji podeliti neverovatan ambijent reke Soče koji obiluje prirodnim lepotama i istorijskim znamenjem. 

Ove godine, OverJam će u istočnu Evropu dovesti velika imena kao što su: Barington Levy, Anthony B, Seun Kuti, King Jammy, zajedno sa lokalnim legendarnim sastavom Dubioza Kolektiv kao i mnogim drugim velikanima koji će tek biti objavljeni i potvrđeni.

Takođe, JahMessenjah Sound System će po sedmi put predstavljati srpsku reggae zajednicu i podržaće ovaj veliki događaj u Beogradu. 

Informacije i ulaznice: overjamfestival.com

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.