fbpx

Fejsbuk glasanje za nove zvezde Sunčanih skala: Glas za Danicu Krstić

Obaveštavamo sve posetioce portala da mogu glasati za takmičarske kompozicije za veče Nove Zvijezde, tako što će označiti da im se sviđa odredjena kompozicija klikom na dugme LIKE koje se nalazi ispod naziva kompozicije. Kompozicija koja dobije najviše sviđanja će dobiti najveći broj bodova tj. 12, drugoplasirana 10, trećeplasirana 8…Boduje se 10 pesama bodovima od 1 do 12, s tim da se bodovi 9 i 11 ne dodjeljuju. U direktnom prenosu takmičarske večeri čitaju se samo bodovi za pesme kojima ste dodelili 8, 10 i 12 bodova. Neka i Vaš glas odluči pobednika večeri Nove Zvijezde 2015. Glasanje će biti aktivno do 29.06.2015 do završetka izvodjenja kompozicija Nove Zvijezde.

Danica Krstić
Danica Krstić

Portal “Pokazivač” poziva svoje posetioce da daju glas svom favoritu, a toplo preporučuje pesmu talentovane i lepe Kragujevčanke Danice Krstić, devojke divnog glasa  kojoj pripada budučnost. Muziku za  za pesmu “Suze za kraj” kojom će se Danica predstaviti radio je  Vladimir Graić, tekst je napisala Leontina Vukomanović, a aranžman su uradili Vladimir Graić i Dragoljub Ilić.

Glasajte na:  www.suncaneskale.org

Danica Krstić se pevanjem se bavi od pete godine, a 2012. godine bila je pobednik serijala „Šljivik” u kategoriji – Vokalni solista, koji se emituje na RTS-u, a neguje izvornu narodnu muziku Srbije. Bila je jedan od kandidata za predstavnika Srbije na Pesmi Evrovizije 2015. godine u Beču.

Mlada i romantična duša nalazi inspitacuju u ljubavi, sunčanom danu, jednoj posebnoj ulici u svom gradu blizu Kragujevačke gimnazije. Baš tu ulicu najviše voli kada je pod snegom, kada grane sa okolnih krošnji otežaju od debelog sloja snega a telefonski kablovi se spuste i budu joj na dohvat ruke. Idol joj je deda, a volela bi da ima njegovu posvećenost, koja ga, kako kaže, krasi. Za svoj prvi poljubac kaže da je samo njen i da će ga pamtiti zauvek. Kada ustane na levu nogu primakne desnu i krene u novi dan i nove pohode.

 

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.