fbpx
spot_img

Foto konkurs za mlade: Info NS mojim očima

Udruženje EDIT centar i Infopolis – omladinski info centar iz Novog Sada raspisuje foto konkurs za najbolju fotografiju na temu Info NS mojim očima!

Konkurs je namenjen svim mladima od 15 do 30 godina sa teritorije Grada Novog Sada.

 

Pošaljite 1-3 fotografija sa kratkim opisom fotografija uz popunjen prijavni formular, koje prikazuju vašu viziju Informisanja mladih i omladinskog informativnog rada i osvojite vredne nagrade, odnosno vaučere u Gigatron radnjama:

1. mesto – 10.000,00 RSD
2. mesto – 5.000,00 RSD
3. mesto – 3.000,00 RSD

 

Na fotografijama treba prikazati kako se mladi u Novom Sadu informišu i koje informacije treba da budu pružene i na koji način, a da proširuju izbore dostupne mladim ljudima i promovišu njihovu autonomiju i osnaživanje. Fotografije treba da odgovore kako vidite omladinski informativni rad i na koji način informisanje mladih može promovisati omladinsko učešće u društvu, kao aktivnih građanina.

 

Konkurs se realizuje u okviru projekta Infopolis – novosadske info tačke za mlade koji sprovodi EDIT centar i INFOPOLIS – omladinski info centar iz Novog Sada u okviru javnog konkursa za dodelu sredstava za realizaciju programa i projekata od javnog interesa u oblasti omladinskog sektora kojim se ostvaruju ciljevi i sprovode aktivnosti definisane aplikacijom Novi Sad Omladinska prestonica Evrope 2019. godine, a u skladu sa Lokalnim akcionim planom politike za mlade Grada Novog Sada za period 2015 – 2018. godine.

 

Uslovi konkursa

Fotografije ne smeju da promovišu diskriminaciju, nasilje i mržnju.

 

Fotografije treba da budu u što većoj rezoluciji (poželjno 3264 x 1836 – 16:9)

 

Autor/ka može poslati do 3 fotografije maksimalno

 

Fotografije slati na mejl adresu: infopolisns@gmail.com najkasnije do 18. januara 2018. godine, do 23.59 s sa naznakom: Info NS mojim očima

Učesnici konkursa daju saglasnost da se fotografije koriste za projektne aktivnosti koju će sprovoditi EDIT centar i Infopolis.

 

Uz fotografiju je potrebno ispuniti i poslati prijavni formular.

 

Odabir fotografija

Stručna komisija će od svih pristiglih fotografija odabrati najbolje fotografije (uži izbor) koje će biti odštampane na platnu i biti deo izložbe u Infopolisu.

Sami učesnici i finalisti konkursa će glasati za najbolje tri fotografije čiji autori će dobiti glavne tri nagrade.

 

Izložba najboljih fotografija će biti upriličena u Infopolis – omladinskom info centru23. januara 2018. godine i tom prilikom će biti dodeljenje nagrade za prvoplasirana tri rada. Učesnici konkursa će biti informisani na vreme i pozvani da prisustvuju otvaranju izložbe i dodeli nagrada.

 

Srećno!

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.