fbpx
spot_img

Goblini oporavljeni spremni da rokaju u SubBeernom centru

Fotograf: Marko Ristić

Legendarni šabački pankeri „Goblini“ održaće kidačke koncerte 3. i 4. marta u klubu SubBeerni Centar (Cetinjska 15) od 20h, a dan ranije, 2. marta, sviraće u novosadskoj „Fabrici“.

Nakon oporavka gitariste Leonida PilipovićaGoblini se vraćaju koncertnim aktivnostima i ponovo nas okupljaju u gomile. Kao gosti na ovim koncertima 3. marta će svirati bend „Iskaz“, a „Only The Impeccables“ će nastupati dan kasnije. 

– Alen i Leo su nedavno imali saobraćajnu nesreću na putu za koncert i usled zadobijenih povreda nisu bili u mogućnosti da sviraju zakazane koncerte. Sada, kada su se oporavili, rešili smo da se odužimo publici. Leo će sedeti na koncertu i daćemo sve od sebe da ovo budu koncerti za pamćenje. Kako je oporavak krenuo na bolje, napravili smo i pesmu JEDAN ZA SVE čija je premijera zakazana za četvrtak na Rock radiju (u 10h) – kaže basista benda Vlada Kokotović.

Ulaznice za koncerte u SubBeernom centru se mogu naći u pretprodaji po ceni od 1.000 RSD u FELIX Shopu i Our PUB-u (Beogradska 71) i na dan koncerta po ceni od 1.200 RSD na ulazu u SubBeerni Centar. Više informacija možete dobiti na broju 061 14 20 299, ili fejsbuk stranici SubBeernog Centra i instagram profilu subbeerni_centar.

Subeeramo se u najautentičnijem prostoru na mestu gde je preko 130 godina radila jedna od retkih parnih pivara u gradu i šire „Ignjat Bajloni i sinovi“. Napokon imaš priliku da uđeš u bačvu piva!

Julijana Vincan
Julijana Vincan
Banaćanka, tako reći, ima tri zanimanja - novinarstvo, pevanje i PR. Sve tri aktivnosti doživljava i kao hobije, jer neizmerno voli sve čime se bavi. Svakim svojim postupkom gleda da promoviše lepe, inspirišuće priče i stvari. Diplomirala novinarstvo i komunikologiju na Fakultetu političkih nauka i masterirala Kreativnu filmsku i televizijsku produkciju na Fakultetu dramskih umetnosti.