fbpx
spot_img

Гружански дани Слободана Бетулића у Добрачи, други дан

01

У Гружанским дворима 17-ом килеметру од Крагујевца ка Горњем Милановцу, у селу Добрача прошлог викенда свечано су одржани „Гружански дани” у организацији Удружења грађана Гружански срез.Goran Milosevic

 Горан Милошевић, аутор и водитељ радио и ТВ мисије „Музичка апотека” био је екскузивни водитељ манифестације и брендова „Чаше воде са извора и музичке апотеке”. Топло време и блискост и повезаност душе донеле су двема емисијама и сроство те су се посестриле на сцени и етру. На сцени уједињених брендова наступало је десетак локалних и ТВ станица (МИГ Радио, Радио Кула, Национална телевизију Мелос…), који су имале по једног свог преставника певача аматера.

 „Издвајам настојања која су наша будућност, права музичка будућност којој тежимо. Данас смо слушали младе које теже да певају народну музику, да певају нашу двојку. Све гламорузне аудиције су изгубиле традицију певања коју смо наследили”, за „Показивач” рекао је писац Горан Милошевић, чију емисију Музичка апотека можемо пратити на фреквенцији ТВ ДУГА на Тотал телевизији, на интернету „кликнемо ДУГА” и недељом од 20 часова на кабловској фреквенциј на Националној телевизији Мелос.

40 Демонстрацију боћања на  имао је Боћарски клуб особа са инвалидитетом „Алка”. Алка се на промоцију боћања надметала се са донаторима дресовама њиховом клубу Данијелом и Венди из Удружења Библијског клуба из Крагујевца. Председник клуба „Алка” је доскорошњи председник стреличарског клуба „Ока соколовог” Јелена Бетулић.

 Књижевно вече припало је Жики Ранковићу, књижевникуи глумцу  из Крагујевца који је маестрално одиграо  монодраму „Ожени ме мајко” чији је аутор Владимир Ђорђевић. Ову урнебесну комедију о шармантном Шумадинцу Горанчету Жика Ранковић је у последњих годну дана играо у више српских градова и свуда је наишла на одличан пријем. Ово је прича која на духовит начин прича о проблемима људи са села који све теже могу да се ожене и тако очувају свој кућни праг иако, као Горанче,  користе и  “ савремену технологију“, односно  интернет да би пронашли “ жену свог живота“.

02

03

04

06

07

09

10

11

Bocanje
Боћање
Bocanje
Боћање
Bocanje
Боћање

26

 

 

Prethodni tekstDa li ste znali: Bankok
Sledeći tekstČudo
Miloš Ignjatović
Miloš Ignjatović
Priređivač Šumadijskog ateljea. Fotoreporter ,,Blica'', ,,LID-'a'', ,,Sportskog žurnala'', ,,Svetlosti'', ,,KG novina'', ,,Politike''.