fbpx
spot_img

Humanitarni koncert bendova u Arena Fun Factory u Kragujevcu

Foto: Arena Fun Factory Kragujevac
Foto: Arena Fun Factory Kragujevac

U Arena Fun Factory u  Kragujevcu, 21. juna od 21 h održava se veliki humanitarni koncert.
Arena ovom prilikom ustupa svoj prostor bendovima, a sav prihod prikupljen te večeri će biti uplaćen na račun Vlade Republike Srbije namenjen žrtvama poplava u proteklom mesecu.

Organizaciji ovog događaja su se priključili sledeći bendovi:

Armuši, Vrnjačka Banja/Kragujevac (sint-disko-pop)
Armuši su bend poreklom iz Vrnjačke Banje sa trenutnim prebivalištem u Kragujevcu. Sviraju autorske pesme i obrade u žanru sint-disko-pop muzike. Do sada su svoje pesme promovisali na raznim festivalima širom Srbije, među kojima su: Love fest, Mikser fest, BARF, Vrnjački karneval, kao i po raznim klubovima širom zemlje.

Loud Unplugged, Kragujevac (acoustic-RnB-pop-rock)
Loud Unplugged je sastav koji izvodi obrade RnB-pop-rock pesama u akustičnim verzijama. Ove žanrove uspešno pretapaju u specifičan stil svirke koji se izdvaja po snažnim akustično-gitarskim rifovima i energičnim ženskim vokalom.

Čaras, Kragujevac (rege)
Čaras je prvi kragujevački rege sastav koji je nastao 2012. godine sa ciljem da stvara autorsku muziku. Na njihovom repertoaru pored autorskih numera možemo čuti obrade najpoznatijih rege pesama. Ovaj sastav je spojio deset izvrsnih kragujevačkih muzičara koji će svojim originalnim izvođenjem vas u potpunosti uvesti u svet rege muzike.

Knap, Beograd (indi-rok)
Knap je beogradski bend kojeg čine petoro samoukih muzičara. Bend se isključivo opredelio za autorske pesme. Svoju energiju usmeravaju ka dinamičnom retro zvuku u žanru indi-rok muzike. Tekstovi su na srpskom jeziku i bave se ljudskim umom, prirodom i ljubavlju.

TheExy, Kragujevac, drum & bass
Dejan Marinković je jedan od članova BassIQ drum project-a od samog početka 2009-te godine. Liquid-ne bas linije i promenljivi ritmovi daju egzotičnost nastupu i sve to uz pozitivnu razmenu vibracija sa publikom. Di-džej set je kombinacija autorskih i remiksa pesama drugih izvođača.

Arena izlazi u susret prostorom, a pozivamo ostale ljude ili firme dobre volje koji bi se pridružili svojim doprinosom ovoj humanoj večeri. Cena ulaza će biti 150+ dinara.

 

 

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.