fbpx
spot_img

Izabrana Miss Porto Karasa

U sklopu priprema finalistkinja Izbora za Mis Srbije, tradicionalno je održan Izbor za Mis Porto Karasa.

U predivnom ambijentu hotela Meliton u Porto Karasu (Grčka), u prisustvu ogromnog broja internacionalnih zvanica i gostiju, održana je prva provera srpskih lepotica, koje se u ovom letovalištu nalaze na pripremama za izbor Mis Srbije 2015. Žiri sačinjen od grčkih javnih ličnosti i menadžmenta hotela, najlepšom devojkom večeri, novom Mis Porto Karasa, proglasio je aktuelnu Mis Kosova i Metohije Katarina Šulkić, iz Zvečana.

Sve devojke su očarale publiku koja je napunila lobi hotela Meliton u Porto Karasu, sve do poslednjeg mesta. U prvom izlazu devojke su nosile haljine RAS fashion, u drugom kupaći kostim Il cuore Italiano, dok su treći izlaz obeležile upečatljive venčanice Vladanke Celić. Popularnu muziku pevali su ne samo grčki pevači već i finalistinje, koje su izvele numere ZAZ i tradicionalne srpske pesme. Za kompletan izgled devojaka pobrinule su se i frizerka Ivana Makević (ispred Salona Alexa la Vie) i šminkerka Magdalena Kozačenkov (Purity akademy).

Na kraju večeri, Vesna de Vinča, predsednica kompanije predstavila je i čitav tim koji ove godine radi na pripremama sa devojkama – Nebojša Pilipović Pilo, umetnički direktor, Bojana Nikolić, supervizor, Drago Vulinović, učitelj Tai čija, Mili Veljković, učitelj tenisa, Maja Manojlović, voditeljka TV Pink koja je ujedno bila i voditelj programa u Porto Karasu, Moki Marković, fitnes instruktor, tim fotografa – Aleksandra Popović, Nikola Mitić, Mitar Mitrović, te Marko Arsić, snimatelj i, kao specijalni gosti, stilistkinja i urednica modnog časopisa iz Pariza Suna Moja i fotograkinja iz Japana Nahoko Spajs. Nakon izbora upriličen je za goste i zvanice i afterparty na terasi hotela Meliton.

Sve do 5. oktobra, finalistkinje nastavljaju sa pripremama u Porto Karasu, nakon čega se vraćaju za Beograd gde čekaju veliko finale izbora za Mis Srbije 2015, koje će biti održano u Pinkovom Studiju u Šimanovcima.

Miss Yu
Miss Yu
Kompanija „Miss Yu“ jedina je ovlašćena za produkciju zvaničnog izbora Miss Srbija. Predsednik i vlasnik kompanije je dr Vesna de Vinča, priznati TV novinar i producent. Vesna de Vinča je vlasnik 17 ekskluzivnih licenci za lepotu, na teritoriji država Srbije i Crne Gore, počev od licenci za dva najveća internacionalna takmičenja - Miss World (u vlasništvu Džulije Morli) i Miss Universe (u vlasništvu Donalda Trampa).