Lepe vesti stižu iz Beograda: Na JLL humanitarnom teniskom turniru, održanom juče u TK Gemax prikupljeno je 1.600.000 dinara za projekat „Školice života – zajedno za detinjstvo“! Hvala svim učesnicima i prijateljima na ovako velikoj pomoći!Prikupljena sredstva biće usmerena na početne radove na izgradnji vrtića u Jaloviku, Opština Vladimirci. Drago nam je što smo uspeli da pomognemo mališanima u ovom mestu, jer samo u ovom selu, ne računajući okolna mesta, postoji više od 50 dece koja nisu obuhvaćena predskolskim vaspitanjem i obrazovanjem.

Budžet koji je opština predvidela za realizaciju ovog projekta, nažalost, nije dovoljan da bi školica u Jeloviku zaživela. Zbog toga smo, zajedno sa kompanijom JLL organizovali ovu humanitarnu akciju, kako bismo zajedničkim snagama učinili sve da deca dobiju svoj vrtić.

NDF-auction-3

Teniski turnir, na kome su snage odmerili predstavnici kompanija učesnika: KPMG, GTC, Knjaz Milos, MPC Properties, SBB, Erste Bank, Sportvision, Harrisons Solicitors, Advokatska kancelarija Karanovic Nikolic, Banca Intesa, TRS, Verano motors, Victoria Group, Airport City, Vip Mobile, Babolat, K-Swiss i JLL, održao se u subotu 27.09 u prepodnevnim casovima.

Nakon turnira usledila je zabava „Charity Party“, tokom koje je organizovana lutrija i aukcija sa atraktivnim nagradama koje su obezbedile kompanije sponzori: Sportvision, Tikveš, XYZ Premium Fashion Store, Babolat, Falkensteiner Hotel Stara Planina, K-Swiss, Hyatt Regency Belgrade, Verano motors, Zira Hotel i TRS. Program je vodio Dejan Pantelić. Aqua Viva, Tikveš, BIP i Ipanema Food su obezbedili svoje proizvode na zvaničnoj zabavi posle takmičarskog dela.

Na humanitarnom turniru pojavile su javne ličnosti iz sveta sporta, muzike i biznisa, kao sto su Haris Džinović, Savo Milosević, Toplica Spasojević i gradonačelnik Beograda Siniša Mali. Takođe, bili su prisutni CEO i direktori vodećih internacionalnih i lokalnih kompanija.

Tokom događaja, muzičkim programom sve prisutne zabavljala je Bojana Stamenov.

JLL teži da se turnir održava tradicionalno iz godine u godinu, a prikupljena sredstva biće namenjena za humanitarne svrhe i pomoć najugroženijima.

 

Foto: novakdjokovicfoundation.org

Izvor: novakdjokovicfoundation.org