fbpx
spot_img

Jukebox Club prvim singlom tera „Maler“

Bend Jukebox Club, koji neguje prijemčiv pop-rok zvuk, kakav su, u doba Jugoslavije, prezentovale brojne velike grupe, predstavio je nedavno debitantski singl i spot „Maler“.

Melodičnu numeru koja na šarmantan, duhovit način, uz prikladan video, govori o danima kada ništa ne ide od ruke, kompletno je napisao lider benda, gitarista i pevač Vladimir Plazinić, koji je bio zadužen i za aranžman. Produkcijom su se pozabavili Đorđe Janković (audio) i Bojan Milosavić (video).

„Maler’ je nastao kao želja da zaokružim neke životne momente koji svakog zakače, tako da se svako može naći u ovoj pesmi za široke mase”, opisuje Plazinić. On, ujedno, najavljuje da će, na proleće, drugi singl biti numera u kantri maniru, a da, zatim, sledi i prepev jednog legendarnog svetskog hita.

Foto: Bojan Milosavić

Grupu, pored Plazinića, čine Snežana Milošević (vokal), Darko Tošić (bas gitara) i Bojan Dimitrijević (bubnjevi i udaraljke). Jukebox Club je, poput mnogih drugih sličnih bendova, doskora  na svirkama izvodio isključivo obrade čuvenih domaćih i svetskih pop-rok hitova.

Tokom pandemije kovida 19, međutim, krenulo se sa autorskim radom Pesma „Maler“ se, proteklih nedelja, zavrtela u Top listi Beograda 202, gde konstantno dobija veliki broj glasova slušalaca, i biva visoko plasirana među domaćim novitetima.

Jukebox Club na društvenim mrežama:

FACEBOOK https://www.facebook.com/jukeboxclub4

INSTAGRAM  https://www.instagram.com/jukeboxclub4/                               

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.