fbpx
spot_img

Košarka: Tradicija se nastavlja

Tradicija neće biti izneverena …

Juniorski košarkaški turnir u Valjevu i ove godine će se igrati na parketu valjevske Hale Sportove. Turnir će biti održan od  18-20. marta.  Kao i predhodnih godina učestvovaće osam ekipa . Za razliku od prošle godine sada su tu Union Olimpija, Sarajevo Koš, Partizan, Mega Leks, Prievidza  (Slovačka) , Igokea , Sportska Akademija iz Makedonije i domaćini  turnira košarkaši Metalca.

Satnica prvog dana:

KK Koš- KK Union Olimpija 13h

KK Partizan- KK Igokea 15h

KK Metalac- Sportska Akademija 17h

KK Mega Leks- MBA Prievidza

I ove godine , kao i prošle naš sajt će imati svog predstavnika u Valjevu koji će izveštavati o najboljim juniorskim ekipama regiona i šire.

 

Uroš Selenić
Uroš Selenić
Rođen 1997. godine u Valjevu. Osnovnu i srednju školu završio u rodnom gradu, a trenutno je student sportskog novinarstva. Još od osnovne pokazao ljubav prema sportu. Trenirao rukomet i odbojku, a učestvovao je i na raznim takmičenjima iz atletike. Od boljih rezultata u atletici ističu se zlatna medalja u bacanju kugle u četvrtoj godini srednje škole na nivou grada Valjeva, kao i treće mesto u trci na tri kilometra pored reke Gradac. Akreditovani novinar sa Evropskog prvenstva u vaterpolu 2016. godine, obožava istoriju i arheologiju, živi za sport...