fbpx
spot_img

Marko Spirić: Bujanovčani oduševljeni koncertom Renata Henca!

Renato je svojim gostovanjem u Bujanovcu ostavio više nego dobar utisak, ne samo zbog svog glasa, nego i zbog poruke koju je ostavio građanima Bujanovca. Naime reko je da su deca koja su pored bine bila najupornija i da su zaslužili da zapevaju zajedno jednu zajedničku pesmu koju zna i staro i mlado.

Naravno da su deca pristala i uz ogroman aplauz zapevali su dečiju pesmu „U svetu postoji jedno carstvo“ Branka kockice. Rekao je da je to pesma njegovog detinjstva i da kako smo svoje detinjstvo preneli na svoju decu i naučili ih istom tradicijom i kulturom, da tako nastavimo i prenosimo sa kolena na koleno, da svoje čuvamo i da nije gotovo ništa, gotovo će biti kad kaže Novak Đoković. Našta se našalio citirajući komentatora sa SK (Miška Ražnatovića) koji je prenosio finale Wimbledona 2019.

Građani Bujanovca ispratili su ogromnim aplauzom. Nakon toga je nastavio pevati svoju pesmu „Žalim dušo“, koju je prevao ove godine na međunarodnom tamburica festivalu u Novom Sadu i dobio nagradu za interpretaciju.

Marko Spirić

(Novinar i organizator estradnih dešavanja)

Kontakt: 063/188-5-998

e-mail: [email protected]

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.