fbpx
spot_img

Marko Spirić: Intervju sa Brankicom Sebastijanović

Setimo se samo kako smo svi obožavali film Zdravka Šotre “Zona Zamfirova”. Navijali smo za Zoninu i Manetovu ljubav  i radovali se njihovom venčanju na kraju. Kako se njihova ljubav posle odvija imali smo priliku da saznamo u novom filmu Juga Radivojevića “Vrati se Zone”.

Glavna uloga u nastavku kultnog filma poverena je Brankici Sebastijanović, mladoj glumici koju smo zavoleli u filmu “Kad ljubav zakasni”, kao i seriji “Samac u braku”.

Marko Spirić: Da li ti imponuje što si već na samom početku dobila glavnu ulogu?

Brankica Sebastijanović: Drago mi je što sam dobila tu priliku, nekome može karijera cela da prođe, a da se ne desi baš ta glavna uloga. Prosto fale veliki ženski likovi u književnosti i literaturi, obično se fokusiraju na muške, a žene su tu da obave radnju.

Marko Spirić: Da li ti popularnost ponekad smeta?

Brankica Sebastijanović: Znaš kako to sad kao smeta u nekom smislu osetiš neki teret baš kada nemaš mogućnosti da budeš u potpunosti slobodan to su neke prilike kada bi želeo da se malo osamiš, a ne polazi ti za rukom nekako si pod lupom non stop.

Marko Spirić: Kako pronalazis vreme za svoju porodicu i prijatelje?

Brankica Sebastijanović: To mi je pod moranje, bez toga stvarno ne bih mogla, to mi je na prvom mestu, najbitnije u životu i ne bih bila u dobrom poslu ako bi mi porodica, bliske osobe i prijatelji trpeli. Jednostavno to mi je balans i energija povratka.

Marko Spirić: U novom filmu tvog partnera Maneta, glumi Milan Vasić. Da li do sada već sa njim sarađivala?

Brankica Sebastijanović: Nisam, Milan i ja smo se upoznali tek na ovom projektu, čula sam za njega ali eto sada smo i upoznali i ostvarili poslovnu saradnju. Imam tu sreću da je Milanu dijalekt na kom radimo blizak tako da pored mene imam stalnog kontrolora.

Marko Spirić: U filmu “Kad ljubav zakasni”, kao i na seriji “Samac u braku”, a i u najnovijem projektu “Vrati se Zone”, nosiš kostime koji predstavljaju duh nekih prošlih vremena. Ipak, u kakvoj garderobi se ti najbolje osećaš?

Brankica Sebastijanović: Uvek je inspirativno za glumce da igraju u takvim kostimima nešto što je nesvakidašnje onda im je to zabavno, poigravaju se a gluma je jedna velika igra to svi znamo. Više to ima do uloge kako je napisano u čemu se najbolje osećaš, može da ti taj kostim bude perfektan ako tebi ta uloga ne stoji, opet s druge strane može da ti deluje savremeno  i obično, a da si pronašao ključ za tu ulogu i da se osećaš najbolje u tome.

Marko Spirić: Koji su tvoji dalji planovi?

Brankica Sebastijanović: Ja posle ovoga se vraćam u pozorište gde me čekaju dva nova projekta, nastavljam sa snimanjem nove sezone serije Sinđelići i to je nešto što je u najbližem fokusu, za ostalo videćemo.

Marko Spirić: Šta bi poručila čitaocima portala Pokazivač i Espresoo?

Brankica Sebastijanović: Mnogo više smeha generlano u životu, mnogo više tolerancije i manje sebičnosti.

Novinar Marko Spirić

Brankica Sebastinaovic

 

 

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.