fbpx

Marko Spirić: Ovi psi čekaju da ih neko od Vas udomi!

ČEKAJU SVOJ DOM! HITNO! (Vranje) 

Pre nekoliko meseci pojavio se mužjak zute boje, mršav, izgladneo, imao je tragove od ogrlice na vratu. Nešto kasnije došla je i ova umiljata ženkica crno žute boje malog rasta teška oko 2 kg i sterilisana. Starosti su do godinu ipo dana.


Ljudi iz tog okruženja zvali su šintere i Žuća koga su uhvatili bio je u azilu deset dana u boksu gde nije bilo hrane. Ženkicu nisu mogli da uhvate, ali su zato pretili da će ih otrovati ili na neki drugi način rešiti.
Zbrinuo sam ih u svom dvorištu da se pretnje ne bi obistinile.
I pored toga sto su u mom dvorištu ljudska zloba nema granice, pa su do te mere išli da bace otrov u naselju Asambair gde je pre nekoliko dana nastradala i moja draga Pufna.


Molim Vas delite, da ovoj ženkici i ovom mužjaku nađemo dom, kako bih smanjio broj pasa i eventualno imao mesta da zbrinem još nekog psa kome je pomoć potrebna. ♥
Za više informacija pozovite ili sms na broj 063/188-5-998 (Vranje) Marko

https://www.facebook.com/markospiric017

https://www.facebook.com/marko.vranje.5/

CRNI TRAŽI DOM!

♥ Da li se seća neko ovog lepog crnog momka?

Za tako kratko vreme od kada je došao iz Makedonije kako se popravio i oporavio! Šta za njih znači ljubav, pažnja, redovni obroci! Moja radost je neopisiva kad ga sada vidim,a kakav je bio!

A sreća će mi biti najveća kada mu nađem divan dom, kakav je zaslužio posle sve patnje i boli koju je doživeo u Makedoniji i ja sa njim.

Hvala svim njegovim divnim vilama koje su slale donacije za njegovu terapiju, lečenje, pansion,Crni vas moli da ga ne zaboravite da šerujete njegovu priču da nađe lep dom, njemu je i dalje potrebna vaša pomoć za plaćanje pansiona, sterilizaciju, negu. 

Kontakt osoba : Dragana Đorđević  (Beograd)

telefon: 063/82-00-500

https://www.facebook.com/profile.php?id=100008369644021

 

POTREBAN DOM! (Vranje)  ♥♥♥

Devet malenih štenaca tri devojcice i šest dečaka, čekaju da se neko javi za njih. Rezervišite na vreme svog ljubimca koga možete za mesec dana preuzeti i brinuti o njemu.


Za ženkice poklanjam sterilizaciju kada za to dođe vreme.
Kuju ću nakon udomljenih štenaca sterilisati i biće joj potreban dom jer nisam u mogućnosti da je zadržim kod sebe.


Spašena je sa ulice, gde je sada na sigurnom sa svojim štencima, ali vas molim da što više delimo kako bi štencima i njihovoj mami našli udomitelje.


Za više informacija pozovite ili sms na broj 063/188-5-998 (Vranje) Marko

https://www.facebook.com/markospiric017

Četiri psa nalaze se u pansionu i čekaju da ih neko udomi! 

Beograd

Četri prelepa psa na pansionu imam i moram pare da stvorim za njih jer eto nisam mogla da okrenem glavu na drugu stranu kada sam Milu videla na -10 napuštenu, kako se trese i gleda me izbezumljeno. Nisam mogla da ne odem kad mi je Ana za Mileta rekla da kod sećerane leži nepomično u lisću mršav, nisam mogla da odem iz Makedonije, a da bar njega ne spasim ne povedem iz pakla u kom je bio Crni (tučen,mučen,u ranama,pregladneo) i na kraju nisam mogla da ne odem da je ne tražim kad sam je na objavama videla u kakvom stanju po Vidikovcu tumara, Bilja me zvala za pomoć.

Nisam mogla da okrenem.glavu.do sada nisam imala pse po pansionima,moj pansion bila je moja bivša radnja jer je bila mnogo veća od sadašnje. Tu su kuce spavale, živele do udomljenja. U mojoj radnji su našli utočište svi ne željeni kućni sitni ljubimci, zeke,hrčkovi, leminzi, ptice tigrice, napušteni zaboravljeni, donosili su mi kavez sa 6 zečeva spasenih od roma i njihovog mučenja, zeku bolesnog napuštenog kog još ne mogu da prebolim. Sve sam hranila lečila od svojih para, nema vikenda, nema odmora jer oni moraju da jedu da se kavezi očiste, prvi put sam tražila donaciju za Srećka zeku za njegove operacije jer je imao tumore jer ja pare nisam imala, a radnja ne radi dobro. Neki ne rade imaju, ja radim pa nemam.

Ja ne idem na more, na Adu na bazen već dve ipo godi jer radim po ceo dan i opet nemam.Sada sam u maloj radnjici u trznom centru pa opet dovedem psa sa ulice da se ugreje da spava da dusu odmori.

Hranim.po Vidikovcu,vucem veterinara sa sobom za kuce na ulici pa mu platim kad imam.Meni ne trebaju vase pare.Trebaju njima.za njihov zivot.sve sam ja placala sama kako znam i umem ali necu da se pravdam i nikome izvinjavam sto mi radnje ne radi dobro pa nemam para da sama platim pansione.Vođena pričom koja ovih dana hara po fejsu, skrnavljenju i rušenju dela jedne osobe koja za životinje živi, ozbiljno sam ljuta i razočarana. Najviše mi je žao njih jer oni ispaštaju, jer oni koji ih iskreno vole i za njih žive odustaju i gase se sa fejsa sa ulice i ove muke ostaju u mraku prepuštene sebi, sudbini pukoj sreći ako nalete na nekoga ko ih iskreno voli. Toliko toga ima, nisam neko ko patetiše ko hvata na emocije na sažaljenje, realista sam, ja kažem kako jeste,pišem kako jeste i radim sve iz srca jer Bog sve vidi.

KONTAKT OSOBA Dragana Djordjevic (Beograd)

telefon: 063/82-00-500

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marko Spirić
Marko Spirić
Rođen 1986. godine. Živi i radi u Vranju. Radijski voditelj, novinar i estradni menadžer. Saradnik portala „Svet plus“ i „Pokazivač“. „Niko ne moze biti nista drugo niti moze dostici nesto drugo,ako najpre ne bude ono sto jeste...Vrlo je važno voleti druge, ali je jednako tako važno pomoći i drugima da nas vole!”