fbpx
spot_img

Marko Spirić: Prijavite se za manifestaciju „JAKA ŽENA 2019“

Konferencija JAKA ŽENA predstavlja događaj namenjen ženama iz privrednog, društvenog i javnog života, čiji će domaćin 18.oktobra 2019. godine biti najekskluzivniji hotel u Srbiji, prvi regionalni hotel sa 5+ zvezdica, TONANTI, Vrnjačka banja.

Nakon šest uspešno organizovanih manifestacija „DAMA GODINE“ koja se ove godine odlukom Privredne komore Srbije i Ministarstva turizma Vlade Srbije našla među 10 najboljih turističkih manifestacija u funkciji promocije Srbije, istaknuti producent Dejan Pantić, pokrenuo je projekat Konferencija JAKA ŽENA sa ciljem da na jednom mestu okupi   1 000  preduzetnica iz šireg regiona kojima će u ekskluzivnom prostoru hotela Tonanti biti omogućena predavanja i treninzi na pet lokacija sa eminentnim predavačima i temama koje su usmerene na biznis, life style,turizam, lepotu, zdravlje i dr. u trajanju od 1 000 minuta.

Konferencija će započeti okruglim stolom predsednika opštine Vrnjačka banja sa predstavnicima ministarstava, lokalnih samouprava, privrednih komora šireg regiona, turističkih organizacija.

Registracija učesnika predviđena je za termin od 9h do 11h. Prva predavanja zakazana su za 10h a sama Konferencija trajaće do 18h. Propratni deo Konferencije JAKA ŽENA biće i promocija brendova, sajam ženskog preduzetništva sa ciljem osnaživanja žena da pokrenu sopstveni biznis, modne revije, muzički program i drugo. 

Na Konferenciji JAKA ŽENA, biće dodeljena specijalna priznanja i to u kategorijama :

–          Regionalna preduzetnica godine

–          Najbolji  Start Up

–          Jaka žena

 Odluku o dobitnicama priznanja doneće  same učesnice Konferencije JAKA ŽENA, glasanjem na našem sajtu, društvenim mrežama i lično na sam dan Konferencije ;

Po završetku Konferencije JAKA ŽENA 2019, od 20h će se u svečanoj sali hotela Tonanti održati Gala veče, dodele Deluxe Balkan priznanja najboljim kompanijama na Balkanu, turističkim destinacijama, lokalnim samoupravama i pojedincima koji su ostvarili zavidne reultate u 2018/2019 godini.U muzičkom delu programa učestvovaće popularni pop pevač Bojan Marović.

Konferencija se održava kao uvod u Gala veče dodele priznanja istaknutim ženama iz javnog, privrednog i društvenog života, Dama Godine Region 2019 koja je zakazana za 19.oktobar od 20h u hotelu Tonanti i koja će okupiti 300 VIP zvanica među kojima će se naći prestavnici Ambasada, Ministarstava, lokalnih samouprava i drugi zvaničnici i javne ličnosti.

Više informacija o Konferenciji Jaka žena i učešću na istoj možete dobiti na facebook stranici Dama godine, putem email adrese [email protected] i brojeva telefona 060/3995189 (Dejan Pantić) i 063/188-5-998 – Marko 

https://www.facebook.com/markospiric017

email: [email protected]

Marko Spirić 

 

Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.