fbpx
spot_img

Marko Spirić: „SUNĐER BOB KOCKALONE“ dolazi u Vranje 9. oktobra!

POZORIŠNA DEČIJA PREDSTAVA „SUNĐER BOB KOCKALONE“-VRANJE 09.OKTOBAR U 12h (DOM VOJSKE)

Dečja predstava „Sunđerko Bob“, koja je do sada igrana u više od 40 gradova Srbije, u nedelju 09. oktobra u 12 sati dolazi u Vranje u Dom vojske gde će biti izvedena jubilarni 50. put.

Reč je o edukativnoj dečijoj predstavi 40 minuta koja, osim što zabavlja, roditelje i decu podseća da kompjuter i mobilni telefon nisu jedini način igranja i zabave.

Lignjoslav je nabavio najnoviji „faj fon“ koji ima neverovatne mogućnosti, njegova jedina želja je da se osami i da se posveti svojoj novoj zanimaciji – piše u opisu predstave.

Pritom je Sunđerko Bobiša uveren da je Lignjoslav usamljen i zato pokušava da ga zabavi i natera ga da se igra sa njim i Patrikom, a Lignjoslav pokušava da od svega toga pobegne u budućnost.

Patrik

Njegov plan da pobegne što dalje od prijatelja neće biti uspešan. Veliko razočarenje ga čeka kada vidi svoje drugare koji su u budućnosti potpunosti zaboravili da se igraju. Postali su poput zombija koji slobodno vreme provode igrajući virtuelne igre – radnja je ove predstave.

Lignjoslav onda rešava da dvojicu prijatleja vrati na pravi put tako što započinje igru uz pomoć mašte. Scenario je pisala Marija Puškarov čije predstave pune beogradska pozorišta već godinama, a kostimi i scenografija će kod publike stvoriti utisak da su zaista u Koralovgradu.

Ulaznice se po ceni od 250 dinara prodaju na blagajni Doma Vojske u Vranju, a mogu se rezervisati telefonom na broj 063/188-5-998

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.