fbpx
spot_img

Marko Spirić: Veliki solistički koncert Jasne Đokić u Beogradu!

Svojim interpretacijama zabavnih i narodnih pesama Srbije i Balkana, proslavljena umetnica i prof. muzičke umetnosti obojiće repertoar svog dugoočekivanog solističkog koncerta u Zadužbini Ilije  M. Kolarca na velikoj sceni, u ponedeljak 27. novembra sa početkom u 20:30 časova. 
 
Renomirana interpretatorka mnogih starogradskih bisera snimljenih za trajni arhiv Radio Beograda i Radio Televizije Srbije, istaknuta po mnogobrojnim priznanjima, nagradama za doprinos muzičkoj umetnosti zabavne i narodne muzike, održaće koncert u pratnji umetničkog orkestra Ministarstva odbrane Republike Srbije ,,Stanislav Binički“ i  izvanrednog tamburaškog orkestra iz Novog Sada D7 koji pretežno sastavljen od profesionalnih muzičara Radio televizije Novi Sad.
 
,, Publika će imati prilike da uživa u poznatim melodijama zabavne muzike koje su izvodili najpoznatiji jugoslovenski izvođači jugoslovenske zabavne i džez scene, u pesmama stare gradske pesme, ansambla ,,Đerdan“ , romske muzike i ostalih melodija drugih krajeva nekadašnje Jugoslavije. Naravno, predstaviću se i hitovima sa mojih dosadašnjih albuma“ izjavila je Jasna Đokić, pripremajući se za još jednu probu sa orkestrima i dodala
 
 ,, Repertoar sam birala tako jer želim da pevam numere uz koje sam rasla i koje su uticale na moj razvojni put. Srećna sam što ću 20. godina rada i postojanja na muzičkoj sceni Balkana obeležiti koncertom u ustanovi kulture na sceni Kolarčeve zadužbine, sa ljudima koji prate godinama sve ono što radim. Dođite da se družimo i pesmom putujemo“.
Jasna Đokić je dobitnica mnogih značajnih muzičkih priznanja, a nedavno je nagrađena muzičkim priznanjem Balkanske nagrade u kategoriji ,,Ekskluzivac PGP RTS“ za izvanredan doprinos muzičkoj umetnosti Srbije i Balkana.
 
Linkovi:
3. https://www.youtube.com/watch?v=I1A38_e1EnU&t=422s – Jutarnji RTS – najava koncerta

Marko Spirić novinar

PRIJATELJI  PORTALA POKAZIVAČ

Kozmetički salon SILUETTE , KIROPRATKIKA (Ivica Cvetković) , “HALO TAXI” – VRANJE

KIROPRATKIČAR IVICA CVETKOVIĆ 

ulica Čestelinska broj 22, Vranje 17501 (kod gradskog parka)

Zakazivanje na broj: 060/74-13-699  https://www.facebook.com/ivica1978

 

Kozmetički salon SILUETTE, ulica Lenjinova broj 19 – Vranje
Kontakt: 069/12-47-958

Kozmetički salon SILUETTE je mesto gde, uz ljubazno osoblje, pristupačnu cenu i u prijatnom ambijentu, možete dobiti kompeltnu i profesionalnu uslugu nege lica i tela.
Vaš partner na putu do lepote! ♥

Proverite zašto smo najbolji “HALO TAXI” – VRANJE
Kontakt: 017-400-400 i 063-7-400-400

Putujete negde? Potreban Vam je pouzdan partner? Pozovite “HALO TAXI”

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.