fbpx
spot_img

Miss Srbije Katarina Šulkić – stopama Ive Andrića i Žozefine Bejker!

Lepota u službi kulture.

Ekskluzivna vest: Hotel „Excelzior “ i organizacija Miss Srbije potpisali ugovor na 5 godina.

Zvanično najlešpša Srpkinja, Katarina Šulkić, pored brojnih obaveza, iskoristila je svoj nedavni boravak u Beogradu za novo fotografisanje u hotelu Excelsior, čime je i promovisana buduća petogodisnja saradnja kompanije Miss Yu i poznatog hotela.

Miss Katarina šulkić
Foto: Zoran Mirčetić i tim

Hotel Excelzior je nedavno kompletno renovirana, i spada u grupu hotela sa bogatom istorijom i tradicijom. Danas predstavlja jedan od naprivlačnijih centara Beograda.
Novi moderan dizajn povezan na poseban nacin sa tradicijom, iskorišćen je za snimanje fotobook-a zvanične Miss Srbije 2016.

Ova osamnaestogodišnja devojka pored svoje lepote, za koju je i dobila priznanje, poznata je i po svom očarajavućem glasu, i negovanju izvorne srpske i duhovne muzike.

“Želim da širim našu kulturu i tradiciju, i upravo zato je posebna čast što sam svoje najlepše fotografije napravila baš na mestu gde je živeo naš književnik i nobelovac Ivo Andrić, gde su boravili Miloš Crnjanski i Vasko Popa. Takođe, pre Drugog svetskog rata ovde je odsedala i čuvena umetnica Žozefina Beker koja je poznata kao veliki humanitarac. U hotelu Excelsior je uživao i francuski filozof Sartr.“, ističe Katarina, dodajući da je zahvalna Vesni de Vinča i kompaniji Miss Yu na pruženoj šansi da ostvari svoje snove. „Ovo snimanje za mene ima  posebnu vrednost, jer želim da poznajemo istoriju i negujemo tradiciju, ali da to činimo i na sasvim poseban i moderan način. U svakoj prostoriji ovog divnog hotela,  u  njegovom dizajnu, se očitava duh slavnih ličnosti koje je Excelsior ugostio.“

Miss Katarina šulkić
Foto: Zoran Mirčetić i tim

“Zahvaljujući profesionalnom timu na čelu sa našim kreativnim direktorom Nebojšom Pilipovićem Pilom napravili smo fantastične fotografije za koje je zaslužan Zoran Mirčetić sa timom, sjajna ekipa frizerskog salona „Voja by Revlon “ i make up dizajneri „Purity“ akademije. A saradnja sa butikom venčanica i večernjih haljina „Aja Kortina“ učinila je da se osećam kao prava princeza.“

I buduće lepotice, za vreme priprema u Beogradu, imaće privilegiju, da poput Katarine, borave na istom mestu gde su sredinom XX veka boravili i strani i domaći državnici, prinčevi i princeze – u hotelu Excelsior.

Miss Katarina Šulkić
Foto: Zoran Mirčetić i tim
Miss Katarina Šulkić
Foto: Zoran Mirčetić i tim

 

Miss Yu
Miss Yu
Kompanija „Miss Yu“ jedina je ovlašćena za produkciju zvaničnog izbora Miss Srbija. Predsednik i vlasnik kompanije je dr Vesna de Vinča, priznati TV novinar i producent. Vesna de Vinča je vlasnik 17 ekskluzivnih licenci za lepotu, na teritoriji država Srbije i Crne Gore, počev od licenci za dva najveća internacionalna takmičenja - Miss World (u vlasništvu Džulije Morli) i Miss Universe (u vlasništvu Donalda Trampa).