Ovan

Posao

Ovu nedelju obeležiće pun Mesec u Jarcu, pa će posao, karijera i porodični odnosi biti u prvom planu i na neki način isprepletani. Imate potrebu da ubrzate dešavanja, ali radije obuzdajte impulsivne reakcije i nestrepljenje jer biste takvim ponašanjem mogli da ugrozite povoljan razvoj događaja.

Ljubav

Pun Mesec u kvadratu sa Jupiterom koji je već dugo u polju partnerstva, donosi tenzije u ljubavnim vezama, ali sve se na kraju završava dobro, zahvaljujući trigonu Venere i Jupitera. Slobodni pripadnici znaka biće u prilici da započnu novu romansu.

Zdravlje

Više se odmarajte i obratite pažnju na ishranu.

Bik

Posao

Čim je Venera, vladar znaka, promenila polje i prešla u ono koje se odnosi na prihode, situacija na finansijskom planu je polako počela da se stabilizuje. Cela nedelja biće obeležena pomenutim aspektom, pa slobodno počnite da rešavate novčane probleme. Uspeh je zagarantovan.

Ljubav

Vladar polja partnerstva, Mars, združen sa Suncem tokom faze punog Meseca, siguran je znak tenzija u vezi koje će dovesti do trajnih promena. Pun Mesec je uvek znak da je na neki način jedan ciklus okončan, i da je došlo vreme da se neke stvari menjaju.

Zdravlje

Povedite računa o pritisku i srčanom ritmu.

Blizanci

Posao

Venera u prvom polju donosi razne povoljnosti, dobro raspoloženje i uzbudljiv provod. No, to je za polje posla nedovoljno i potrebno je malo više truda da se radne obaveze dovrše po planu. Sa druge strane u polju novca, konjunkcija Marsa i Sunca, upozorava da bi trebalo da smanjite troškove.

Ljubav

Zbog opozicije Venere sa Saturnom koji je već dugo u sedmom polju, moguće su tenzije u komunikaciji sa voljenom osobom. Sa druge strane gledano, sve ono što nemate čini se boljim od onoga što imate. Pazite šta radite, ako ne želite da ugrozite postojeći odnos.

Zdravlje

Obratite pažnju na ispravnost hrane jer postoji mogućnost trovanja.

Rak

Posao

Vladar karijere Mars, u vašem znaku, u konjunkciji sa Suncem ukazuje na želju za napredovanjem, ali u fazi punog Meseca to neće biti moguće zbog raznih (ne)vidljivih prepreka. Aspekti Marsa sa svetlima uvek simbolizuju tenzije, pa je najbolje da u ovom periodu spustite loptu i smanjite tempo.

Ljubav

Emocije, sa ovakvom tenzijom na nebu jesu nešto što je u trećem planu. Upravo zbog toga morate razumno sagledati odnos sa voljenom osobom, kako biste ublažili napetost i komplikacije zbog povređenog ponosa. Veze koje ne počivaju na čvrstim temeljima biće na iskušenju.

Zdravlje

Preosetljivost i nervoza mogu se pojaviti kao posledica velikih očekivanja i slabe realizacije.

Lav

Posao

Ulazak Venere u vaše jedanaesto polje poprilično komplikuje poslove, jer ona vlada vašim poljem karijere. Sve što ste planirali se komplikuje, iako na pozitivan način, iskrsavanjem nekih neplaniranih, na prvi pogled povoljnih okolnosti. Ipak, držite se ustaljenih planova.

Ljubav

Već pomenuta Venera ulaskom u Blizance pravi aspekt opozicije ka Saturnu, vladaru vašeg polja partnerstva, komplikujući vaš emotivni život. U narednom periodu sve što prepoznajete kao šansu, može biti iluzija i želja za dokazivanjem, pa zato pripazite na ponašanje.

Zdravlje

Slabe tačke organizma su srce i jetra, a kod žena i štitasta žlezda.

Devica

Posao

Vladar vam je u dvanaestom polju, pa zato budite oprezni prilikom planiranja novih akcija. Imate podršku okoline, ali ne bi bilo dobro da je trošite za nešto nerealno i teško ostvarivo. Kako god postavite stvar, nemojte se zaletati, ako ne želite da izgubite i podršku i novac.

Ljubav

Jupiter, vladar polja partnerstva, dobija trigonski aspekt od Venere, i to iz vašeg polja karijere. To praktično znači da je neko sa kim komunicirate oko posla zainteresovan za vas i na neki drugi način. U svakom slučaju, ako ste u vezi, pazite da je ne narušite avanturama.

Zdravlje

Moguće stomačne tegobe zbog pojačanog stresa i nervoze.