fbpx

NFL: Maestralni Rodžers vodio Pekerse do pobede!

U odličnom vajld kard meču u Viskonsinu, ljubitelji ovog sporta imali su priliku da gledaju pravi spektakl u duelu između Grin Bej Pekersa i Njujork Džajantsa.

Gosti su prvu četvrtinu dobili (0:3) pogođenim šutem, a početkom druge deonice dupliraju svoju prednost na isti način (0:6). Konfuzija u igri domaćih nagoveštavala je na totalni debakl dok se nije pojavio neverovatni Aron Rodžers. Nakon uspešnog dodavanja usledio je i prvi tačdaun za Pekerse (Adams) a Krosbi je ekstra poenom doneo prednost svojoj ekipi.

U samom finišu prvog poluvremena, Rodžers još jednom pokazuje igračku klasu i hel meri pasom za Koba donosi nešto ozbiljniju prednost svojoj ekipi (14-6).

Nakon užasne povrede Nelsona, gosti hvataju rezultatski priključak i tačdaunom Kinga smanjuju prednost domaćih na 14:13. U nastavku ponovo na delo stupa tandem Rodžers – Kob i novim tačdaunom koji je ektra poenom krunisao Krosbi, Pekersi odlaze na plus 8. Do kraja treće deonice još jednom sigurnom realizacijom šutera domaćih pravi se nešto ozbiljnija razlika pred sam finiš meča.

U poslednjoj četvrtni dominirala je ekipa Grin Beja i sa dva tačdauna (Kob, Ripkovski) i dva ekstra poena (Krosbi) stigla do upečatljive pobede od 38 – 13!

PHOTO/www.zimbio.com
PHOTO/www.zimbio.com/

Naredni Meč u Plej-ofu, Pekersi igraju sledećeg vikenda protiv ekipe Dalas Kaubojsa koji su regularni deo sezone završili na prvom mestu.

PHOTO/www.eog.com/
PHOTO/www.eog.com/

 

Igor Pavlović
Igor Pavlović
Rođen u Šapcu 2000. godine. Učenik Šabačke gimnazije. Od sedmog razreda pišem aforizme pa sam samim tim nakon objavljivanja prve zbirke aforizama 2016. godine proglašen za najmlađeg aforističara u Srbiji. Pored pisanja aforizama, pišem i pesme a takođe volim i da crtam kada se nađe slobodnog vremena. Moj životni moto glasi: "Prava svrha života jeste posvetiti ga nečemu što će nas nadživeti."