fbpx
spot_img

Njuz.net: Čovek iz centra Zlatibora došao u Beograd da malo uživa u prirodi

BEOGRAD, 9. decembar 2020, (Njuz) – Momir Katić, momak iz centra Zlatibora, došao je danas u Beograd kako bi malo uživao u prirodi, saznaje Njuz.

On kaže da voli svoj kraj i da ne bi želeo da živi bilo gde drugde, ali da se povremeno malo uželi prirode, zbog čega je došao u prestonicu na nekoliko dana.

– Kada u svom stanu na Zlatiboru izađem na terasu imam divan pogled na dve zgrade i tri gradilišta. Već sam se i navikao da me svakog jutra bude bušilice i mešalice. Ne mogu da se bunim i moju zgradu su tako isto zidali i radujem se što ću dobiti i nekoliko stotina novih komšija, ali normalno je da se čovek malo uželi i prirode – otkriva ovaj momak i dodaje da je danas stigao kod kuma koji živi na Dorćolu.

– Ima i ovde zgrada, ali nekako su manje nagurane. I ima nekih zelenih površina između, ma bukvalno me podseća na detinjstvo kad je tako bilo i na Zlatiboru. Dolazak u Beograd za mene je kao neki vremeplov, kao da sam se vratio deset, petnaest godina unazad – kaže ovaj Zlatiborac i dodaje da se najviše raduje što će u Beogradu konačno moći da gazi po travi i sluša cvrkut ptica.

Marko Dražić

Izvor: njuz.net

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.