fbpx
spot_img

Nole će igrati na Olimpijadi, ali ne samo onoj u Parizu

Trener prvog reketa sveta i nekadašnji teniser Goran Ivanišević je posle osvojene titule Novaka Đokovića istakao da je cilj srpskog tenisera da karijeru završi u Los Anđelesu na Olimpijskim igrama.

Foto: Profimedia

– Da li mu je cilj 25. grend slem u Australiji i potom oproštaj u Parizu? Pitajte to njega kada dođe. Mislim da se to neće dogoditi. Hoće da igra na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu 2028. godine. Svašta se u toj njegovoj glavi dešava, hoće da ostvari dosta toga – rekao je Ivanišević.

Potom je Novak nastavio.

– To je plan… Interesantno je to što si spomenuo, Olimpijada. Dolaze u ciklusu, nadam se da ću ostvariti taj cilj i osvojiti zlato do kraja karijere. Dolazi na svake četiri godine i razmišljam u tom smislu, ako sad ne završavam karijeru. Ako ne završim u Parizu, onda idemo do Los Anđelesa. Videćemo, ne znam. Zavisi od mnogih faktora, najviše od osećaja u srcu i duši. Ako imam želju i poriv i motivaciju svaki dan da se probudim i da kažem okej, pored svega što se dešava, pored toga što sam otac dvoje dece i činjenice da njih ostavljam na više od mesec dana ponekad – rekao je Novak. 

Foto: Profimedia

Dakle, Novak ima punu motivaciju u ovom trenutku i to je najbitnije.

– Ako ima smisla i za mene i najuži krug ljudi, čija podrška mi je neophodna, onda ću nastaviti da igram. Koliko? Ne znam. Znam sigurno da ću ovu sezonu završiti – rekao je Đoković. 

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.
WordPress PopUp Plugin