fbpx
spot_img

Moje misterije

Ljudi su tokom istorije koristili mnoga tajna pisma , kako bi sakrili misteriozne tajne. Vremenom bi pre ili kasnije i najtajnije knjige i tekstovi bili desifrovani, ali među svima izdavaja se jedan Vojnicev rukopis.
Vojničev rukopis predstavlja knjigu,koja se sastoji od 240 strana i napisan je nepoznatim jezikom za sve današnje arhologe i istoričare.Potiče s početka ili iz prve polovine 15. veka.Ime je dobila po poljsko-američkom prodavcu knjiga Vilfredu Vojniču,koji ju je najverovatnije nabavio od jezuita.Cela knjiga je oslikana je crtežima i podeljena u nekoliko delova.Jedan od delova je botanički,zatim slede astrološki,biološki, deo lekovitog bilja.Jedan deo predstavlja nekakve nizove medaljona…
Ipak imajući u vidu činjenicu da je za sada poznato samo oko deset reči,sva je prilika da će ovo ostati velika enigma za citavo čovečanstvo.
Svakako da pored ovog rukopisa,ljude širom sveta fascinira davno izgubljeni grad Atlantida,Bermudski trougao.
O ovim stvarima pisane su brojne knjige,članci…
Atlantida davno izgubljeno mitsko ostrvo,koje je prvi spominjao Platon.Kao i Bermudski trougao,poznat i pod nazivom Đavolji trougao oblast u Atlantskom okeanu u kome je nestala nekolicina brodova,letelica.Jednostavno bez traga.
Čitajući Den Braunove knjige i komentar jednog gospodina na Youtube činilo mi je da možda i imamo rešenje velike misterije.Kada je potop unistio Atlantidu,ona je potonula ispod mora.Kristal i njegova magnetska energija privlači brodove koju onda potonu.Atlantida se tačno nalazi u sredini Đavoljog trougla.Atlantiđani su bili vanzemaljci,nama nepoznate galaksije.I došli su na planetu zemlju davno pre nas.Imali su vrlo naprednu tehnologiju,koju su zloupotrebljavali,koristili je kao oružije i kristal je svojom energijom stvorio potop.Polovi su se razmakli i razotkrili Atlantidu.Nekolicina stanovnistva se uspela spasiti i pobegla u Egipat.Sada vam je već poznato zašto su piramide u Egiptu,sagradili su kuće u obliku piramida.Kristal se povremeno otvori i pretvori u vremenska vrata,koja onda izbacuju avione i brodove daljem svemiru.Taj period bi ponovo trebao da se dogodi između 2020 i 2030. godine :)

Uroš Selenić
Uroš Selenić
Rođen 1997. godine u Valjevu. Osnovnu i srednju školu završio u rodnom gradu, a trenutno je student sportskog novinarstva. Još od osnovne pokazao ljubav prema sportu. Trenirao rukomet i odbojku, a učestvovao je i na raznim takmičenjima iz atletike. Od boljih rezultata u atletici ističu se zlatna medalja u bacanju kugle u četvrtoj godini srednje škole na nivou grada Valjeva, kao i treće mesto u trci na tri kilometra pored reke Gradac. Akreditovani novinar sa Evropskog prvenstva u vaterpolu 2016. godine, obožava istoriju i arheologiju, živi za sport...