fbpx
spot_img

O.U.R. PUB: Rock, blues, jazz, funk i akustični nastupi pet dana nedeljno

Ušuškan u centru Beograda, kod ulaza u SC Taš i okružen Tašmajdanskim parkom, O.U.R. Pub je prava oaza mira, opuštanja i provoda, ali ono što je najbolje, uz pivo, klopu i muziku. Pored svega što ovo mesto nudi, pet dana sedmično ima i muzički program.

OUR TOZOVOZ: Akustično veče uz Uroša Vukašinovića

27/02 utorak

U 20 časova svakog utorka kreće jedinstveni elektro – akustični voz koji ide na muziku i struju. Mašinovođa je Uroš Vukašinović i u vozu postoji posebno posluženje, tako da imate i pristup kuhinji po ugledu na svetske metropole koje neguju pab kulturu. Ko uđe u ovaj voz jednom, uvek mu se opet vraća.

OUR JAZZ: Nežni neizbežni

28/02 sreda

Nežni neizbežni su akustični multi instrumentalni i vokalni trio komprimovane energije i kolorita. Ako volite ethno – gypsy jazz i swing, oduševićete se. A ovog četvrtka gostuje i Kubanac Lazaro na perkusijama pored stalne postave koju čine Jovica Šošić (gitara, vokal, harmonika), Miloš Radonjić (gitara, saksofon, vokal, trombon), Jovan Zdravković (kontrabas, vokal). Nežni neizbežni nastupaju svake druge srede u O.U.R. Pub-u, a često i češće, jer su uz njih večeri čarobne, pored toga što je svirka na najvišem nivou, jer oni imaj unikatan prepoznatljiv stil.

OUR BLUES: Zona B

01/03 četvrtak

Zona B iza sebe ima šest albuma kao i učešće na raznim kompilacijama. Iako relativno mali, tiraži koji su pravi rariteti, su u suprotnosti sa popularnošću grupe koja je rado viđen gost na koncertnim podijumima. Ovo je naš najpriznatiji blues sastav i često možete da ga čujete na bini u Beogradskoj 71. Upravo je ova grupa razlog što je četvrtkom produženo vreme rada za dva časa.

OUR LIVE: Funked Up

02/03 petak

Žurke uz svirke u Beogradskoj 71 koje vladaju vikendom su već uveliko poznate. Pogotovo petkom od početka dolaze zanimljivi i energični sastavi uz koje se đuska i koji na svom repertoaru imaju pop/rock/funk i sličnu muziku domaćih i stranih izvođača.

OUR LIVE: Euterpa

03/03 subota

U O.U.R. Pubu svakog petka i subote gostuju najbolji klupski bendovi. Sa Euterpom isto tako greške nema i verovatno ih već i znate po fantastičnim nastupima. Stoga vas u centru grada očekuju autentični doživljaj českih pivnica i opasna žurka! Đuskamo uz pop/rock/disco/funk hitove u ambijentu pravog razigranog paba. Zvuk je svetski, a hrana i piće savršeni.

Informacije i rezervacije 011/323-88-46.

Julijana Vincan
Julijana Vincan
Banaćanka, tako reći, ima tri zanimanja - novinarstvo, pevanje i PR. Sve tri aktivnosti doživljava i kao hobije, jer neizmerno voli sve čime se bavi. Svakim svojim postupkom gleda da promoviše lepe, inspirišuće priče i stvari. Diplomirala novinarstvo i komunikologiju na Fakultetu političkih nauka i masterirala Kreativnu filmsku i televizijsku produkciju na Fakultetu dramskih umetnosti.