fbpx
spot_img

O.U.R. Pub: žive svirke pet dana nedeljno

Ušuškan u centru Beograda, kod ulaza u SC Taš i okružen Tašmajdanskim parkom, O.U.R. Pub je prava oaza mira, opuštanja i provoda, ali ono što je najbolje, uz pivo, klopu i muziku. Pored svega što ovo mesto nudi, pet dana sedmično ima i muzički program.

Večeras od 22 časa u pabu žurku pravi bend Dea Dia, a u subotu Coolaresi. Ove dve večeri u Beogradskoj 71 nose sa razlogom naziv OUR LIVE.

Svirke u O.U.R. Pub-u kreću utorkom kada su akustične večeri uz Uroša Vukašinovića poznate kao OUR TOZOVOZ. Sreda je rezervisana za izvanredne jazz sastave kao što su Nežni Neizbežni i Free Cats, veče pod nazivom OUR JAZZ. Četvrtkom gostuju najbolji blues bendovi poput Zone B i Sirove kože (Raw hide).

Rezervišite vaše omiljeno mesto na: 011/323-88-46.

Julijana Vincan
Julijana Vincan
Banaćanka, tako reći, ima tri zanimanja - novinarstvo, pevanje i PR. Sve tri aktivnosti doživljava i kao hobije, jer neizmerno voli sve čime se bavi. Svakim svojim postupkom gleda da promoviše lepe, inspirišuće priče i stvari. Diplomirala novinarstvo i komunikologiju na Fakultetu političkih nauka i masterirala Kreativnu filmsku i televizijsku produkciju na Fakultetu dramskih umetnosti.
WordPress PopUp Plugin