fbpx
spot_img

Od zvezdica do zvezda: Marina Stanković

Kada se spoje talenat, znanje, podrška porodice i trud, rezultati se podrazumevaju. 

Marina je imala dosta nastupa do sad, a planovi za budućnost su svakako vezani za pevanje. Ona je kako znamo slavu stekla u muzičkom takmičenju u Pinkovim zvezdicama na kojem se takmičila zajedno sa svojim bratom Ljubom, i tu je prepoznat njen talenat.

„Ako neko ima talenat, i pritom radi na sebi, sigurno će uspeti, tako da ću i ja raditi na tome i u budućnosti. Još uvek ne znam šta ću posle završetka srednje škole, ali pevanje je nešto što je moja ljubav i izbor za ceo život“.

Snimila je svoju prvu pesmu „Da bi se sreli“. Kako kaže od malena je znala da će da se bavi pevanjem, jer je jako volela muziku, i već od malih nogu pokazivala da ima talenat.

Privlače je svi muzički žanrovi, a pošto je iz muzičke porodice, saveti i sugestije su uvek tu pa ih Marina Stanković rado prihvata.

Privlače je svi muzički žanrovi, a pošto je iz muzičke porodice, saveti i sugestije su uvek tu pa ih Marina Stanković rado prihvata.Marina je pokazala kako izgleda u veoma elegantnim kombinacijama, a pesma već postaje hit na „Jutjubu“.

Sestra Ljube Stankovića, pobednika četvrte sezone Zvezdica, zarad snimanja spota promenila je čak nekoliko lokacija i o svakom detalju vodila računa.

Mlada pevačica Marina Stanković, nova Koštana, u seriji Nečista krv koja se od 4. decembra emituje u udarnom terminu na RTS-u, svake subote i nedelje od 20 časova.
*

Marina, „Koštana“ je Ceci donela sreću, nadaš li se sličnom životnom scenariju?
Još kao mala oduvek sam volela i želela da pevam i da budem glumica. Uvek kad sam gledala serije ili filmove, otišla bih u svoju sobu i probala da glumim te iste scene i da pevam. Zaista sam uvek maštala da postanem poznata pevačica, velika zvezda, glumica, da glumim u filmovima, serijama, pevam, imam svoje pesme, da imam koncerte, nastupe i turneje i zaista hvala Gospodu Bogu ispunile su mi se želje koje sam jos kao mala želela.
Iskreno sam zaista presrećna i zahvalna reditelju Goranu Stankoviću i celoj ekipi koji su bili zaduženi za odabir ko će glumiti Koštanu, jer su tri meseca tražili, prevrnuli celu staru Jugoslaviju da nađu ko će glumiti Koštanu i da od toliko kandidatkinja mene izaberu.
*
Presrećna sam. Kada su me ugledali na mom Instagram profilu i setili se da ja pevam, odmah su pozvali producenta Pinkovih zvezdica, Nemanju Mihajlovića i tražili moj broj telefona. Pozvali su me odmah i zamolili da dodjem na kasting. Kada sam došla na kasting bio je tu reditelj Goran Stanković i jos par ljudi koji su bili zaduženi za odabrir osobe koja će glumiti Koštanu.
*

Rekli su mi da su me pratili u Pinkovim zvezdicama, da predivno pevam, da predivno izgledam, da su navijali za mene i da im baš ja odgovaram i da bi samo želeli još da vide kako bih se ja snašla u glumi. Odmah su mi dali da isprobam neku scenu da odglumim. Ja sam odmah odglumila tu scenu.
*
Pitali su me da tu istu scenu odglumim i da probam i na drugi način, zaista sam odmah odglumila i na drugi način. Svi su se bukvalno oduševili, čestitali mi i bili oduševljeni kako sam odglumila. Dok su mi aplaudirali čula sam da sam pretalentovana i za pevanje i za glumu, da sam pravi profesionalac kao da se bavim glumom sto godina.
Odmah su mi rekli da samo ja mogu glumiti Koštanu da su takvu Kostanu tražili tri meseca, da su prevrnuli celu staru jugoslaviju, da su imali čak i poznate glumice i da nisu mogli da se odluče dok mene nisu našli. Zaista sam presrećna i zahvalna što su baš mene izabrali odmah od toliko kandidatkinja, poznatih glumica, poznatih pevačica iz cele stare Jugoslavije i zaista sam presrećna i zahvalna reditelju Goranu Stankoviću i celoj ekipi jer bi mnoge poznate glumice, poznate pevačice i zvezde jedva bi čekale da glume Koštanu i imaju tu želju, a da sam baš ja dobila tu ulogu.
*
Ceca Ražnatović je glumila Koštanu i zaista je od tada postala velika zvezda. Iskreno se zaista nadam da će mi ova uloga doneti mnogo, veliku sreću i zato ću nastaviti da se bavim i pevanjem i glumom. Ubrzo sam dobila ponudu da glumim u jednom filmu i iskreno se nadam zaista velikoj i uspešnoj karijeri. 
Kakvi su tvoji dalji planovi za karijeru?
*
Što se tiče mojih daljh planova karijere oni su da se i dalje bavim pevanjem i glumom. Pripremam polako novu pesmu i spot, a planiram i sa bratom Ljubom da održavam koncerte čim se završi i smiri ova situacija oko korone.
*
Da li će u budućnosti biti duetske pesme, sa bratom? Možda i više njih?
*
Naravno, biće sigurno i duetskih pesama sa mojim bratom. Još davno sme želeli da uradimo duetsku pesmu, ali nikako da nam se ukaže prava prilika i da se pojavi neka dobra duetska pesma. Nadamo i ja i Ljuba da će nam se uskoro ukazati prilika za nekim dobrim duetom i da ćemo ga uskoro snimiti. Ne bi da snimimo bilo kakvu pesmu. Danas je najlakše snimiti pesmu i spot, ali nije rešenje samo snimiti bilo kakvu pesmu već treba snimiti i uraditi dobru pesmu i spot.
*
Šta bi Marina i Ljuba Stanković poručili pratiocima portala „Pokazivač“ kao novogodišnju želju? 
*
Pratiocima portala „POKAZIVAČ“ bi poželeli sve najbolje u Novoj godini! Želimo vam od srca puno zdravlja, sreće, ljubavi i uspeha da vam se sve želje ostvare u 2022. godini! Pratite portal „Pokazivać“,  vole vas i ljube vaši Marina i Ljuba!
*

Marko Spirić

Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.