fbpx
spot_img

Odbojka: Grbić skratio spisak

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije odredio je spisak igrača, koji će predstavljati Srbiju na Evropskim kvalifikacijama za plasman na Olimpijske igre u Riju. Na spisku su:
Korektori: Aleksandar Atansijević, Dražen Luburić
Libera: Nikola Rosić, Neven Majstorović
Blokeri: Dragan Stanković, Marko Podraščanin, Srećko Lisinac , Aleksandar Okolić
Primači: Uroš Kovačević, Nemanja Petrić, Milan Katić, Marko Ivović
Tehničari: Aleksa Brđović, Nikola Jovović

Ovih 14 momaka će predstavljati Srbiju, na turniru u Berlinu koji se održava od 5.januara do 10. januara. Momci Nikole Grbića prvi meč igraju 5. januara protiv Poljske, dan kasnije igraju protiv Nemačke, dok se 8. januara sastaju sa Belgijom. Plasman u polufnale obezbediće po dve reprezentacije iz svake grupe. Samo pobednik turnira će ići na OI u Brazil.

Prethodni tekst
Sledeći tekst
Uroš Selenić
Uroš Selenić
Rođen 1997. godine u Valjevu. Osnovnu i srednju školu završio u rodnom gradu, a trenutno je student sportskog novinarstva. Još od osnovne pokazao ljubav prema sportu. Trenirao rukomet i odbojku, a učestvovao je i na raznim takmičenjima iz atletike. Od boljih rezultata u atletici ističu se zlatna medalja u bacanju kugle u četvrtoj godini srednje škole na nivou grada Valjeva, kao i treće mesto u trci na tri kilometra pored reke Gradac. Akreditovani novinar sa Evropskog prvenstva u vaterpolu 2016. godine, obožava istoriju i arheologiju, živi za sport...