fbpx
spot_img

Odbojka: Modena osvojila prvi trofej u sezoni

Na sjajan način su odbojkaši Modene započeli sezonu, pošto su u finalu Superkupa Italije savladali Peruđu posle velike borbe sa 3:2 (25:22, 19:25, 25:22, 24:26, 17:15).

 Odigrali su fantastičan meč odbojkaši Modene i Peruđe i pokazali su da će ove godine liga biti jako interesantna. Najzaslužniji za slavlje Modene bili su Ervin Ngapet i Nemanja Petrić sa po 20 osvojenih poena, a našem reprezentativcu je pripala čast da podigne pehar. Na drugoj strani Slobodan Kovač može biti tužan zbog poraza svoje ekipe, pogotovu zbog propuštene meč lopte u petom setu. Najveće pojačanje Peruđe, Ivan Zajcev odigrao je fantastičan meč i na kraju se zaustavio na 22 poena. Pored Zajceva, dobre partije su pružili Aron Rasel sa 19 i Marko Podraščanin sa 13 poena (8 blokova). Naravno, treba napomenuti i da je Peruđa bila oslabljena neigranjem Aleksandra Atanasijevića.

ODBOJKA-LOPTA

Prethodni tekst
Sledeći tekst
Uroš Selenić
Uroš Selenić
Rođen 1997. godine u Valjevu. Osnovnu i srednju školu završio u rodnom gradu, a trenutno je student sportskog novinarstva. Još od osnovne pokazao ljubav prema sportu. Trenirao rukomet i odbojku, a učestvovao je i na raznim takmičenjima iz atletike. Od boljih rezultata u atletici ističu se zlatna medalja u bacanju kugle u četvrtoj godini srednje škole na nivou grada Valjeva, kao i treće mesto u trci na tri kilometra pored reke Gradac. Akreditovani novinar sa Evropskog prvenstva u vaterpolu 2016. godine, obožava istoriju i arheologiju, živi za sport...