fbpx
spot_img

Odbojka/Liga šampiona: Ivan Grozni dominira još uvek

Ivan Miljković jedan od najboljih igrača koji se ikada bavio odbojkom još jednom je dokazao svoju klasu i odveo je svoj tim Lube iz Ćivitanove na Finalni turnir koji će se igrati u Krakovu. Lube je  do plasmana u polufinale došao posle trijumfa protiv Halkbank Ankare u zlatnom setu sa 17:15. U regularnom toku meča u Ankari, Halkbank je slavio sa 3:2, po setovima 27:29, 26:24, 25:22, 20:25 i 15:13. Naš proslavljeni reprezentativac  je pružio fantastičnu partiju ,  osvojio je čak 26 poena čime je  dokazao  da  ćemo  ga gledati i narednih godina kako pruža vrhunsku odbojku, iako je zagazio u četvrtu deceniju života.  Ovom partijom naš proslavljeni odbojkaš proglašen je za MVP kola, kao i za najboljeg korektora drugih utakmica plej-ofa sa šest ekipa. Osim Lube-a na Finalnom turniru igraće još i Trentino, Zenit, kao i Aseko Rešovija, koja je domaćin Finalnog turnira ( 16.-17. april).

 

Do polufinala Lige šampiona ostalo je manje od mesec dana, a do tada uživajte u sjajnim potezima majstora svetske odbojke popularnog Ivana  Groznog.

 

Uroš Selenić
Uroš Selenić
Rođen 1997. godine u Valjevu. Osnovnu i srednju školu završio u rodnom gradu, a trenutno je student sportskog novinarstva. Još od osnovne pokazao ljubav prema sportu. Trenirao rukomet i odbojku, a učestvovao je i na raznim takmičenjima iz atletike. Od boljih rezultata u atletici ističu se zlatna medalja u bacanju kugle u četvrtoj godini srednje škole na nivou grada Valjeva, kao i treće mesto u trci na tri kilometra pored reke Gradac. Akreditovani novinar sa Evropskog prvenstva u vaterpolu 2016. godine, obožava istoriju i arheologiju, živi za sport...