fbpx

Najjači čovek hoda Srbijom!

Nosio je kao od šale 3.5 tone, nisu verovali da može da bude toliko snažan.
Četrdesetgodišnji sportista Dejan Brzaković iz Ćuprije prvi je u ekstremnom sportu “Street wour out” i važi za najjačeg čoveka. Takmičio se na svetskom kupu u Novom Sadu i svetskoj ligi u Valjevu, gde su na oba takmičenja učestvovali ljudi iz cele Evrope i gde je osvojio dve srebrne i dve bronzane medalje.
Takmičio sam se na oba takmičenja sport “Ulično vežbanje” ili “Street wourk out”, u kategoriji power sa opterećenjem sklek plus 30 kg, zgib plus 32 trbušnjaka, 30 plus čučanj, 105 kg, propadanje 48 kg. Za 30 minuta odradio sam 1000 sklekova, vukao auto od 2.200 kg i traktor 3.5 tone.
Ništa me ne može zaustaviti. Ništa me ne može slomiti – izjavio je profesionalni trener Dejan Brzaković.

Poznat je i po još jednoj stvari, a to je njegova ishrana. Kako bi zadržao svoju neverovatnu snagu i impresivnu fizičku kondiciju unese preko 10.000 kalorija dnevno.

Dvadeset godina je u sportu, iza sebe ima dva takmičenja, četiri medalje i svoj klub “Ulični Trening Most Ćuprija”. Dejan Brzaković šampion je u eksktremnom sportu i dokaz čiste ljudske snage, zato je i zvanično najjači čovek u Ćupriji.

Više snimaka možete pogledati na OVDE ili OVDE.

 

Prijatelji portala Pokazivač
Marko Spirić
Marko Spirić
Marko Spirić
Rođen 1986. godine. Živi i radi u Vranju. Radijski voditelj, novinar i estradni menadžer. Saradnik portala „Svet plus“ i „Pokazivač“. „Niko ne moze biti nista drugo niti moze dostici nesto drugo,ako najpre ne bude ono sto jeste...Vrlo je važno voleti druge, ali je jednako tako važno pomoći i drugima da nas vole!”