fbpx
spot_img

Održan prvi međunarodni Apolon Fest u Nišu

Po uzoru na svetske manifistacije u hotelu Ambasador u Nišu, održan je prvi međunarodni Apolon festival na kome su učestvovali domaći i strani izvođači.

Eminentni žiri u sastavu Ankica Utornik Orčić, Sandra Čaprić i Jasna Đokić su vrlo ozbiljno uradile svoj posao. Mnogo dobrih tekstova, muzike, vibracije, pozitivnosti je ono što je odzvanjalo to popodne.

Prvo mesto snimanje video spota pripalo je grčkom pevaču Theologosu Anagnostopoulosu sa pesmom “Sagapo”. Drugo mesto letovanje za dve osobe osvojio je poznati roker Raco Mijatović Jež sa kompozicijom “Ta se grupa zove jež”. Treće mesto aranžman u produkciji Apolon dobila je naša poznata pevačica Nina Pavić sa pesmom “Taman kako treba”.

Pored toga nagrade i vaučer na 50 posto popusta izdavačke kuće Apolon dobili su i ostali učesnici: Manasya, Rok apoteka, Bane Jovanović, Saša Dedić, Damiano Roi, Marija Lukić, Bojan R, Dejan Dulović, Ivica Ranđelović, Ljubomir Cvetanović Krna, Rajka Zarić, Rajko Krvavac, Snežana Milovanov, Ivaylo Dimitrov, Igor, Igor.

Manifestacija je održana bez publike što je organizator želeo da ispoštuje zdravstvene mere gde su učesnici bili na pristojnoj udaljenosti. a pesme biće emitovane na domaćim tv i radio stanicama.

–  Uzevši u obzir sve teškoće kojima smo bili izloženi prethodnih godinu dana, već sada osećamo da će veliki prasak pozitivne energije otvoriti potpuno nove dimenzije festivalskog iskustva i obeležiti ovogodišnji Apolon fest kao jedan od najposebnijih – rekao je direktor Apolon produkcije Marko Stojković.

Dodao je da je festival sniman u 4 K rezoluciji što inače nije praksa i pogotovo ne kod nas što će festival podići na još viši nivo. Želimo da ovakvih festivala bude što više u našoj zemlji, i zato podržimo ovakve manifestacije.

Marko Spirić

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.