fbpx
spot_img

Održana kulturno-umetnička manifestacija ,,Veče Rušnja”

U galeriji 73 na Banovom brdu u petak je održana kulturno-umetnička manifestacija ,,Veče Rušnja”. Manifestacija je održana na inicijativu udruženja građana Rušanj. Povodom ove manifestacije naš poznati i svetski priznati fotograf Bojan Džodan je održao izložbu fotografija Rušnja, pored njega na manifestaciji su učestvovali i učenici OŠ ,, Aca Milosavljević” iz Rušnja koji su se predstavili sa muzičkim numerama, deca iz škole glume ,,Čarobna lampa” sa delovim svoje predstave ,,Deca neba” i Radmila Spasojević sa svojom pesmom o Rušnju koju je pročitala glumica Aleksandra Manasijević. Počasni gosti ove manifestacije su bili njegova ekselencija gospodin Muhamed Nabhan ambasador države Palestina, konzul Aližira gospođa Latifa Traj i predstavini opštine Čukarica.

Pre svega hvala Udruženju građana Rušnja na pozivu za učešće na manifestaciji Veče Rušnja.

Udruženje Čarobna lampa je sa polaznicima škole glume iz Rušnja i ovog puta podržala zemlje koje su zahvaćene ratom najstrašnije osudivši okupatore.

“Deca neba” su svom snagom osudila zločin prema nedužnim ljudima i nedužnoj deci podrzavši Palestinu, Azerbejdžan, Siriju, Irak, Libiju i Srbiju.

Hvala NJ.E. gospodinu Mohammedu Nabhanu izvanrednom ambasadoru drzave Palestine u Srbiji, kao i konzulu Alzira gospodđi Latifi Tray na prisustvu i podršci – izjavila je glumica i autor predstave “Deca neba” Aleksandra Manasijević.

Marko Spirić

Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.