fbpx

Ostalo još malo ulaznica?! Očekuje se rekordan broj posetilaca na koncetu vokalne solistkinje Radio Televizije Srbije

Istaknuta, dugogodišnja, renomirana interpretatorka internacionalne i nacionalne narodne – izvorne muzike, muzičko lice Radio Televizije Srbije Milena Lazarević Popović, jutros je specijalnim povodom gostujući u emisiji „ ŠARENICA RTS“ najavila dugoočekivani koncertno – kulturni projekat „Muzika kao govor emocije“ ! Kako saznajemo iz privatnih izvora, interesovanje građana Srbije za ovaj nesvakidašnji koncert je veliko! Slobodnih ulaznica je ostalo u vrlo malom broju, a sudeći po rezervisanim mestima u kragujevačkom Pozorištu, ovom solističkom koncertu prisustvovaće stotine ljudi!

„Vrlo sam počastvovana i srećna što poštovaoci mog umetničkog rada i stvaralaštva dugi niz godina podržavaju moju ličnost i vole pesmu i emociju kojom im se obraćam. Ovim projektom vrlo značajnim za Šumadiju i kulturnu raznolikost Srbije i Balkana, potvrđujem da i te kako tradicionalna muzika opstaje, uprkos aktuelnim trendovima kratkog daha! Ljubav prema muzici je velika, a zahvaljujući istaknutim profesorima i eminentnim starijim kolegama, danas mogu na vrlo autentičan način da predstavljam to nematerijalno blago, po kojem smo zaista poznati širom sveta. Radujem se koncertu i ovim putem zahvaljujem mojoj matičnoj kući Radio Televiziji Srbije na podršci i poverenju, ali i Vama jer neumorno pratite moje korake i podržavate misiju koja nosi kulturnu težinu.“ Izjavila je vokalna solistkinja Milena L. Popović.

U nastavku, poslušajte pesmu „ Zapiši u svom srcu“ koju je Milena premijerno nakon mnogo godina od poslednjeg javnog izvođenja Goce Stojičević izvela sa velikim narodnim orkestrom Radio Televizije Srbije pod upravom Vlade Panovića.

Marko Spirić

Marko Spirić
Marko Spirić
Rođen 1986. godine. Živi i radi u Vranju. Radijski voditelj, novinar i estradni menadžer. Saradnik portala „Svet plus“ i „Pokazivač“. „Niko ne moze biti nista drugo niti moze dostici nesto drugo,ako najpre ne bude ono sto jeste...Vrlo je važno voleti druge, ali je jednako tako važno pomoći i drugima da nas vole!”