fbpx
spot_img

Otvaraju se prve Armani Exchange radnje u Srbiji

One će biti u duhu najsvežije kampanje ovog brenda, koja je urađena za kolekciju jesen/zima 17/18. Nova kampanja A|X Armani Exchange koju je snimila Sabine Villard, za sezonu jesen-zima 17/18 hrabra je i zabavna, jer se igra izrazima i karakterima. Takve će biti i radnje ovog brenda na teritoriji naše zemlje.

 

Foto: Promo
Izbor lica kampanje naglašava njihovu specifičnost i odlike: Cara Delevingne, 24-godišnja britanska glumica i model s jakom osobinom koja pršti od energije; Martin Garrix, 21-godišnji holandski DJ, rangiran na broju jedan svetske muzičke scene koji zna što želimo slušati, čak i pre nego što to i sami znamo; za regiju Kine Azije i Pacifika – Li Yifeng, 30-godišnji poznati kineski pevač i glumac koji svakodnevno očarava kinesku publiku.

Svetski poznati protagonisti kampanje obraćaju se mlađoj publici, stvaraju trendove i savršeno tumače vrednosti A|X. Cara, Martin i Li su istinski slobodnog duha, s uličnim i aktivnim osobinama koje odgovaraju njihovoj urbanoj duši. Njihov ironičan stav blješti kroz snimljene kadrove; a s njihovim izrazima i gestikulacijama slobodno se prepuštaju brendu.

„Za ovu kampanju, želio sam tri lica koja mogu prepoznati individualistički duh A|X, poput romana, na  nekonvencionalan način. Tri različita i iznenađujuća pojedinca, svi kreativni i slobodni u svom izražavanju kog sam želeo ukalupiti u Armani stil. Cara Delevingne ima jaku osobinu, kameleonski je tip koji tumači različite estetike i filozofije; Martin Garrix, koji je sposoban stvarati čaroliju glazbom; I Li Yifeng, višestruko talentovana osoba predana ogromnoj publici. A|X je Armani stil u svom najboljem metropolitan izdanju, slobodnog duha baš poput moja tri glavna lica kampanje“ izjavio je Giorgio Armani.

 

Foto: Promo

Ova kampanja označava temeljni korak u ponovnom pokretanju A|X, koji nastavlja svoj plan proširenja nakon što ga je Armani grupacija u potpunosti preuzela 2014. godine, a koja je deo strategije za reorganizaciju portfelja brendova. Ovo povratno predstavljanje omogućuje brendu da se ponovo pozicionira kao ambasador novog italijanskog streetwear-a.

Armani Exchange globalno je prepoznatljiv modni brend koji predstavlja mladalačku liniju Armani Grupe s fokusom na italijanski chic unutar ležerne, svakodnevne mode. Armani Exchange kolekcije odeće, obuće i modnih dodataka mogu se pronaći u više od 200 radnji širom sveta, a od jeseni 2017. godine biće dostupne i u Srbiji. Armani Exchange kolekcija donosi mladenački duh novih generacija – zanimljiv dizajn, konstantne modne inovacije, vrhunsku praktičnost i nosivost, te idealni odnos cene i kvalitete. Na srpsko tržište Armani Exchange donosi niz atraktivnih, casual i sportskih artikala s naglaskom na outerwear odevne kombinacije, koje će sigurno oduševiti i najzagriženije modne kritičare.

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.