fbpx
spot_img

Otvorene su prijave za treći Forum mladih lidera

Moguće je biti mladi i uspešan u Srbiji!

Studentski parlament Visoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo i ove godine, po treći put, organizuje “Forum mladih lidera” i to 30. marta 2019. godine u zgradi Škole, Ul. Vojvode Vlahovića 35b u periodu 9-17 časova.

 

 

Forum će okupiti veliki broj mladih ljudi, prvenstveno studenata društveno-humanističkih nauka i učenika  završnih godina srednjih škola, sa ciljem da se kod njih poveća preduzetnički duh. Mladi i uspešni lideri iz različitih oblasti će sa učesnicima Foruma podeliti svoja iskustva, sa krajnjim ciljem da se učesnici, nakon sticanja formalnog obazovanja, i sami pokrenu na uspeh. Učesnici Foruma će imati prilike da zajedno sa predavačima pronađu odgovore na mnogobrojna pitanja koja zaokupljuju njihovu pažnju i koja će im pomoći na putu ličnog napretka.

 

Pokažimo zajedno  da je moguće biti mlad i uspešan u našoj zemlji!

 

Generalni poktrovitelj ovog projekta je Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo, a pored mnogobrojnih partnera, projekat su podržali Ministarstvo omladine i sporta i Ministarstvo privrede.

 

Kotizacije za učešće se neće naplaćivati, ali je neophodno prijaviti se.

 

 

 

Svim učesnicima će biti obezbeđeno posluženje, paket dobrodošlice i sertifikat o učešću na Forumu. Za sam kraj Foruma planirana je i nagradna igra u kojoj će najsrećniji učesnici dobiti više od 40 vrednih nagrada koje su obezbedili naši sponzori.

 

Prijave su dostupne na linku.

 

Za informacije kontakt osoba je Tamara Vesić na telefon 065 555 48 56 ili mejl [email protected], a više o Forumu možete pročiatti na sajtu www.fml.rs.

 

Vidimo se 30. marta!

Izvor: najstudent.com

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.